maandag 25 augustus 2008

korte update

Zaterdag had ik al een vermoeden en toen ik zondagochtend naar het toilet ging zag ik tot mijn grote opluchting (?! blijft toch raar klinken) bloed!

Gelukkig maar!! Geen rare 'buitenbaarmoederlijke' toestanden.. Mijn lijf doet toch gewoon nog zijn/haar (?) werk!!

Deze ochtend dan bloed laten trekken en straks bellen ze om te laten weten hoe het nu zit met dat zwangerschapshormoon! Hoe ironisch om nu opeens te moeten hopen dat het 'goed gezakt' of zelfs negatief zal zijn..

Ach ja, niets aan te doen he! De repetities zijn voorbij nu, het 'echte' werk zit eraan te komen!!

Wat ik wel jammer vind is dat ze vanmorgen vertelden dat we deze maand geen nieuwe poging zullen kunnen doen! Alles moet eerst terug volledig uit mijn bloed zijn en dus hebben we een maand 'pauze'. Ik begrijp het wel en vind het zelf ook wel ergens logisch maar toch baal ik ervan..

2 opmerkingen:

evaroos zei

Kan me wel voorstellen hoor dat het toch als opluchting voelt. Je weet nu tenminste echt waar aan je toe bent. En precies wat je zegt, op naar het echte werk binnenkort.
Voor nu hou je taai, sterkte,

liefs Dorien

Pobb zei

ja lieffie... je lijf moet weer even ok worden..alle waardes stabiel etc. komt goed... je kan t, dat blijkt... straks nieuwe kans en dan er vol in he? dikke virtuele knuffel, alles komt goed... heus wel!