vrijdag 22 augustus 2008

Deze poging begint nu toch echt op een soap te gelijken!

Gisterenmorgen bloed laten trekken en in de namiddag telefoon van uz gehad met de mededeling dat de waarde toch opnieuw gestegen is (46 nu)..

Nu het zit sowieso niet goed! Wat ik wel dacht.. De waarde is veel te laag en dus is er geen kans meer dat het nog goed zou kunnen komen!

Ze hebben blijkbaar ook een beetje schrik dat ons cryo'tje niet in mijn baarmoeder zit maar ergens anders (bv in eileider) en dat zou natuurlijk niet zo goed zijn.

Vanaf nu moet ik dus stoppen met al die medicatie en dan komt de 'miskraam' hopelijk spontaan op gang. Maandag terug bloed laten trekken en als die waarde dan nog niet lager is, dan gaan ze de miskraam op gang brengen..

Moet ook opletten dat ik geen klachten krijg zoals buikpijn of stekende pijnen want dat zou een teken kunnen zijn van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. In dat geval moet ik direct contact opnemen met het uz!

Pff, wat een gedoe! Ik hoop dat ik nu gewoon snel mijn regels krijg (zal ook wel de eerste keer zijn:) en dat tegen maandag alles ok is!

6 opmerkingen:

Marijke zei

Hoi, Leuk dat je een berichtje op mij log achter liet!! Ook jij dus in de hele MM.
Wat een ellende deze keer bij jou zeg... die onzekerheid eerst. En dan is't toch niet goed. "slopend" .. ik weet het. Heel veel sterkte!!!
Gr. Marijke

evaroos zei

Hai Elke,

Pfff, wat een moeilijke tijd moet je doormaken zeg. Hoe verdrietig het ook is, ik hoop dat je niet te lang meer hoeft te wachten en je verdere ellende bespaard zal blijven.
Heel veel sterkte, hou je taai!

liefs Dorien

Ester zei

O, meiske! Wat een @#$^&!
Wat zal jij je rot voelen!
Kan je nog wel een beetje slapen?

Inderdaad de eerste keer dat je blij zult zijn als je regels op gang komen. (zeg ik dat zo goed?)

Ik denk aan je!
Sterkte,
liefs,
Ester

P.S. We hebben ondanks de nachten toch heel erg genoten van de vakantie hoor! Ik ben blij dat we het gedaan hebben!

Anoniem zei

Jeetje zeg! Inderdaad een soap zolangzamerhand......
Vind het zóóóó jammer dat het nu niet is gelukt!! Lijkt me moeilijk dat onzekere gedoe iedere keer, kan me voorstellen dat de 'regels' van jou nu wel mogen komen en ik hoop dat er niet iets naars achter weg komt(eierstokken) zeg! Heel veel sterkte en ik blijf je volgen.

Liefs An

www.kimentinne.web-log.nl zei

Hallo,
Verdorie toch wat kl*te! Dit is echt niet makkelijk, hopen dat je regels erdoor komen en dat je geen BBZ hebt. Veel sterkte meid!!
Liefs,
Tinne

doremi zei

Ow, bah, wat een naar nieuws! Dan is het wel een extra groot verdriet. Ik hoop dat het snel komt. Ik leef met je mee, heel veel sterkte!
Liefs doremi