maandag 5 november 2007

Nog even een berichtje voor Kirsten.

Bedankt voor je reacties op mijn blog en om mij op de hoogte te houden!! Hoop dat het nog altijd goed zit bij jou en dat je binnenkort een positieve zwangerschapstest in handen hebt!!!

Ik duim alleszins mee....

2 opmerkingen:

Kirsten zei

Beste Elke,

Bedankt voor het duimen. Het heeft geholpen!! Ik ben zwanger! Ongelovelijk en onwerkelijk, ik had het echt niet verwacht. En ik vind het moeilijk om het hier op te schrijven; jullie willen ook zo graag...Nu kan ik hier wel een verhaaltje gaan schrijven over dat jullie moeten volhouden en de moed niet moeten verliezen, maar als iemand dat aan mij vertelde dan had ik altijd zoiets van 'eerst maar eens zien dat ik echt wel zwanger kan worden, dan wil ik het misschien geloven' (en ik geloof het nog steeds niet echt dat ik nu zwanger ben, na al die jaren).
Kortom, erg dubbel om te vertellen dat het bij ons wel is gelukt.

Ik blijf je log natuurlijk volgen. Hebben jullie al besloten wanneer jullie verder gaan met een cryo-behandeling?

Groetjes van Kirsten

Elke zei

Hey Kirsten

Eerst en vooral een heel grote proficiat!! Da's echt fantastisch nieuws!!

Probeer vanaf nu vooral te genieten, dit is tenslotte waar je alle stress, frustraties en geduld voor moest over hebben..

Ik begrijp dat je het moeilijk vindt hier te schrijven dat het bij jullie wel gelukt is, maar dat hoeft niet hoor!

Natuurlijk is het ergens wel wat 'dubbel' om jullie goeie nieuws te lezen, maar langs de andere kant is het vooral ook hoopgevend!!

Wij moeten gewoon nog even volhouden en dan zijn we ook aan de beurt!! En als jij dan ook nog even meeduimt voor ons, dan komt het zeker wel in orde :)

groetjes
Elke