maandag 12 november 2007

druk, druk, druk...

Veel bezoek en veel op bezoek gaan de komende dagen en weken! Het lijkt wel alsof iedereen opeens dringend wil langskomen of afspreken om iets te gaan doen!

Wel leuk natuurlijk.!!

Met schoonzus - en broer gaan we binnenkort een weekendje weg! Naar de kerstmarkt in Keulen, alvast wat sfeer gaan opsnuiven voor de komende feestdagen! Heb er al zin in!!

Daarnaast nog een paar verjaardagsfeestjes, een doopfeest en een geboortefeest en een aantal afspraken met vrienden die we al weer veel te lang niet meer gezien hebben...

En voor we het goed en wel beseffen zullen de feestdagen voor de deur staan!

Mijn hysteroscopie is voorlopig uitgesteld! Was even aan het tellen geweest en kwam dan plots tot het besef dat ik die dag waarschijnlijk mijn regels zal hebben. Even nagevraagd in het ziekenhuis, en zoals ik al dacht, het kan niet doorgaan dan!

Nu moesten we even nadenken of we dan alles maar opschuiven (volgende datum is pas begin volgend jaar) of dat we gewoon verdergaan met het terugplaatsen van onze ingevroren embryo's.

Aangezien de prof er zelf niet echt een probleem in zag en blijft denken dat we gewoon pech gehad hebben, hebben we besloten om de volgende terugplaatsing gewoon te laten doorgaan en te wachten met die hysteroscopie tot voor de volgende punctie (als het dan nog nodig is natuurlijk... hopelijk niet!!)

Dus cryo's, hou jullie maar al klaar want binnen enkele weken hopen we toch 2 van jullie al mee naar huis te nemen!!!

Geen opmerkingen: