zondag 28 oktober 2007

Heb ondertussen de test gedaan... en die was negatief:(

Heb ook wat bloedverlies ondertussen, nog niet zo veel maar nu toch al meer dan een paar uur geleden... Dus ik denk dat deze poging erop zit!

Ik begrijp het echt niet, waarom mislukt het nu weer terwijl we terug zo'n topembryo hadden??? Waar gaat het fout?? En waarom altijd op hetzelfde moment?? Is het dan toch die innesteling die niet lukt???

Is er dan bij mij (lichamelijk) een of ander probleem dat we niet weten en waar het aan kan liggen??

Zoveel vragen waar ik geen antwoord op weet en da's zo frustrerend....

Dinsdag moet ik (toch nog) bloed laten trekken in uz en dan vraag ik om zo snel mogelijk eens een afspraak met een prof te maken! Misschien moeten ze bij mij ook eens verder zoeken naar een mogelijke oorzaak van waarom het innestelen niet lukt....

.... of hoe je wereld zo opeens een beetje instort....

5 opmerkingen:

Vita zei

Ach Elke toch... Ik wilde maar dat het anders was...

Ester zei

Ah, nee.....

Sterkte meis!

Kirsten zei

Beste Elke,

Ik volg al 'n tijdje je blog. Reden: we zitten in hetzelfde schuitje. Ook wij zijn bezig met ICSI, hebben de eerste poging een top-embryo teruggeplaatst gekregen, daarna een mooie cryo en we zitten nu in de wachtweken van ICSI behandeling nummer twee (weer hele mooie emmies en waarschijnlijk ook een aantal die worden ingevroren). Ik begrijp heel goed hoe je je voelt. Ik denk zo langzamerhand ook; zal er niet met mij iets mis zijn. Tot nu toe elke keer hele mooie embryo's, ik ben helemaal gezond en nog jong en toch lukt het niet...Wij mogen volgende week testen, maar ik ben er nu al bang voor.
Heel veel sterkte gewenst voor jullie beiden. En de kracht om weer door te gaan met de behandelingen. Het is allemaal niet niks!

Kirsten

Elke zei

Hey Kirsten

Bedankt voor je reactie! Heb jij ook een blog ofzo die ik kan volgen? Ben wel benieuwd naar jullie vervolg... Of kan je anders hier nog iets laten weten?

Ik hoop alleszins dat jullie deze keer meer geluk hebben!! Ik duim mee..

Elke

Kata zei

Nee toch...
Hoe kan het nou?
Het is zo onbwijs frustrerend dat ze juist over dat laatste gedeelte nog zo weinig weten.

Komt het embryo niet goed uit zijn schil? Is er iets mis met het embryo dat niet onder de microscoop te zien is? Is de interactie tussen embryo en baarmoederslijmvlies niet goed? Treedt er een afweerreactie van je lichaam op? Is het gewoon domme pech?

Vaak weten ze het gewoon niet. In de tussentijd zit jij vol vragen en moet je weer moed verzamelen voor een volgende keer...
Dit is zo zwaar!
Sterkte meis!!!