dinsdag 16 oktober 2007

Terugplaatsing

Deze morgen moesten we om 8u in het ziekenhuis zijn voor de terugplaatsing van ons embryo'tje!!

Er waren 2 heel mooie (hebben er zelfs een foto'tje van gezien!) en daaruit hebben ze er dan één gekozen om terug te plaatsen..

Is heel vlot verlopen! We zullen ook nog een brief toegestuurd krijgen met daarop het aantal embryo's dat goed genoeg was om in te vriezen. Degene die ze teruggeplaatst hebben had 4 cellen en 0% fragmentatie!!

Hopelijk is het deze keer raak!

Zijn vandaag ook 2 keer op babybezoek geweest. Bij het zoontje van een goeie vriendin van mij en dan ook nog eens bij ons nieuwe neefje (zijn ook stiekem het huis van schoonzus en -broer gaan versieren want morgen mag het hele gezinnetje naar huis)

Vanaf vandaag moet ik ook terug die utrogestan (vaginale bolletjes) gebruiken... Vind dit altijd wat vervelend! Weet nooit zeker of ik het wel goed genoeg gedaan heb. Of ik die diep genoeg ingebracht heb enzo (ja sorry hoor:). Vind ook dat er snel veel van terugkomt precies?

Als iemand tips heeft hiervoor, graag!!

4 opmerkingen:

Ester zei

hihi.. ff vieze tips...

Ik moest er 3 keer per dag 2 inbrengen. 's Morgens en dan nog even 15 minuten blijven liggen. De rest die er dan nog uitloopt is niet erg. 's Middags, dan hoefde ik niet te gaan liggen. Maakte niet zoveel uit die ene keer op een dag.
En 's avonds als je net in bed lag. En dan dus ook blijven liggen en niet er nog tien keer uit....

Succes met de kledderbolletjes!
En sterkte komende weken!

Groetjes,
Ester

Anoniem zei

Jeeeemig, wat een boel eicellen!!!
En toch geen last van overstimulatieklachten?

Wel helemaal geweldig, zoveel embryo's en ook zulke goede!!!

Ik heb maar één poging emt die bolletjes gedaan (de andere 2 met Pregnyl) maar ik weet wel dat het echt niet per se diep hoeft. In ons ziekenhuis zeiden ze:

Op het moment dat het waslaagje smelt onder invloed van je lichaamstemperatuur wordt vrijwel onmiddelijk het werkzame spul opgenomen via de slijmvliezen.

Het waslaagje wordt uiteraard niet opgenomen, dus die belandt onder invloed van de zwaartekracht in je onderbroek.

Zet 'm op deze wachtweken, dit moet 'm worden!

Kata

Elke zei

Bedankt voor de tips!!

Heb inderdaad niet echt veel last gehad van overstimulatieklachten... Punctie zelf was wel lastiger en pijnlijker en die dag was ik volledig van de kaart. Heb dan wel nog paar dagen last van mijn buik gehad (wat opgeblazen en pijnlijk) maar is nu ook over!

Bedankt voor jullie steun, doet altijd plezier te weten dat mensen meeleven...

Elke

Vita zei

Zo spannend hè? Ik heb veel aan je berichtjes aan mijn blog, daardoor voel ik me wat minder een zeldzame diersoort in een drukbezochte zoo op zondagmiddag.

Ik wens je veel sterkte voor deze twee spannende weken. Niet vergeten te posten hoor!