woensdag 1 april 2009

Buik gaat goed! Is best mooi genezen vind ik! Alleen die navel he.. Die ziet er nu ook wel 'mooi' uit maar er zit dus nog wel een stukje draad in!!

Dacht ik al, dat ik precies nog zo'n blauw stukje zag zitten maar iedereen verklaarde mij voor gek of begon gewoon te lachen. Tot Guy en ik onlangs bij mijn vader gingen eten, die de draadjes er dus uitgehaald had, en die opeens - tussen de soep en de patatten zoals ze zeggen - zei: 'zit er niet nog een stukje draad in je navel'

Kan geen kwaad blijkbaar maar ik hoop toch dat het er snel uitgaat!

Voor de rest nog altijd super druk op 't werk.. Mijn fiets is trouwens gestolen en daar baal ik serieus van!! Mijn route van en naar het werk was echt tot in de minuut getimed.. Ik kwam toe in Gent en had dan exacxt 15 minuten om van het perron te snellen, mijn fiets uit de massa los te trekken en dan de tijdrit naar mijn werk aan te vatten..

Maar deze morgen stond mijn fiets er niet meer en was ik dus te laat op mijn werk. En dus moet ik vrijdag een vroegere trein nemen omdat ik nu te voet moet gaan.. Echt stom!!

Maar gelukkig zijn er ook leuke dingen!! Morgen mijn vrije dag en Guy en ik gaan een dagje naar zee!! Heb er echt zin in!! En dan vrijdag barbeque!! De vorige was niet doorgegaan wegens toch nog te koud om buiten te eten maar vrijdag gaan we er echt voor!!

2 opmerkingen:

Wannabe a Mom zei

Hé, hoe is het met jou? Met mij gaat het elke dag wat beter. Morgen moet ik naar de huiarts om de laatste hechtingen te laten verwijderen. Net als bij jou zit die ook nog in mij navel. Het blijft allemaal wat gevoelig. Het is vandaag precies drie weken geleden dat ik geopereerd ben. Ze gaven mij het advies 6 weken thuis te blijven. Voorlopig zit ik dus wel even thuis. Of ik de volle 6 weken nodig heb, weet ik nog niet. We zien wel. Goh, balen hoor dat je fiets is gestolen. Toch raar als je aan komt lopen en je fiets is weg. In ieder geval heb je wel een lekker vooruitzicht. Ik wens je daarom ook veel plezier en ga er lekker van genieten hè!! Tot gauw!

Groetjes Wannabe a Mom

Vita zei

Loesje (http://www.loesje.nl/files/posters/NL9106_3.pdf) zei indertijd al: "Wil degene die mijn fiets gejat heeft ook effe m'n krantenwijk overnemen?"

Balen! (Enne ik hoop dat de zee fijn was!)