woensdag 15 oktober 2008

Ziek

Ben gisteren ziek geworden! Na 't werk nog naar de dokter geweest en die heeft mij de rest van de week thuisgeschreven!

Komt niet echt goed uit natuurlijk... Net een terugplaatsing gehad waar alle energie van mijn lichaam naartoe zou moeten gaan, maar er blijft niet veel energie meer over :(

Nu, als ik voldoende rust en het niet erger wordt kan het volgens de dokter geen kwaad! Dus, de rest van de week zal ik vooral in bed en in de zetel te vinden zijn!

Voor de rest ging deze eerste week wel goed! Ik heb vooral geprobeerd om de cryo'tjes lekker warm te houden (bedankt voor de tip Ester!) met een kersepitkussentje en door vooral warme dranken (behalve koffie dan, he zeefje:) te drinken...

Ben benieuwd hoe de 2de week zal verlopen:)

8 opmerkingen:

Ester zei

Die kleine of alle twee zitten inmiddels ingenesteld als het goed is. En dit weekje ziek kan ook zo zijn voordelen hebben: lekker op de bank met nog meer dekens en pittenzakken. Lekker potje thee of zo erbij. Beetje sudderen, beetje film kijken, beetje lezen... rust, rust, rust, vinden die kleintjes heerlijk.
Lekker veel met je handen op je buik. Knuffelen die 2!
Hou vol en hou vast!!!

liefs,
Ester

onze grote wens zei

Wat jammer dat je nu ziek bent. Het kan inderdaad ook zo zijn voordelen hebben, als je je gedachten maar wel bezig kan houden, probeer er dus maar van te genieten, van die extra vrije tijd. (klinkt positiever toch?)

Liefs

Miranda zei

Soms daalt rond een innesteling de weerstand omdat een 'vreemd' iest van buitenaf het lichaam binenndringt. Door de weerstand te verlagen wordt dan afstoting voorkomen. Du shet kan ook een heel goed teken zijn Elke, je eigen lijf wat je emmies toelaat en daardoor ben je wat bevattelijker voor virusjes.
Ik hoop het!!!!

Pobb zei

ik wilde je net vertellen over weerstand en emmy's maar ik zie dat Miranda dezelfde post heeft gedaan... t is zeker niet erg Elke!

zet m op!

Flo zei

Drie vrouwen, dezelfde gedachte... Miranda en Pobb waren me voor met het weerstand-verhaal! Hopelijk hebben de twee kleine emmies zich ondertussen prinsheerlijk ingenesteld!

Take it easy de komende dagen, laat je maar lekker verwennen!

Tinne zei

Hallo,
Wat jammer dat je nu ziek bent, hopelijk voel je je al een stuk beter. Rust maar goed uit en laat je maar lekker verwennen. En hopelijk is het volgende nieuws HEEL POSITIEF!!!!!!
Ik duim alvast heel hard mee!
Liefs,
Tinne

kato zei

hay Elke

Positief visualiseren he.
En misschien een kleine troost.. toen na mijn eerste tp ben ik twee weken gezien geweest --> maar was wel zwanger.
Dus ik duim voor je.

groetjes Kato

doremi zei

Als ik het hier allemaal zo lees, is het alleen maar goed dat je ziek bent! Wat natuurlijk niet wegneemt dat ziek zijn gewoon helemaal niet leuk is!!! Dus een knuffel voor jou voor het ziek zijn. En dat het zijn nut bewijst!
Liefs doremi