donderdag 9 oktober 2008

Terugplaatsing!!

Om 9u20 werden we deze morgen in het uz verwacht! Met een aardig volle blaas (ik dan toch:) kwamen we daar mooi op tijd toe. Maar ons geduld werd nog even op proef gesteld want pas rond 10u waren wij aan de beurt..

Normaal vind ik het helemaal niet erg om (even) te moeten wachten. Ik heb veel liever dat ze voor alles en iedereen hun tijd nemen dan dat ze het maar snel snel afhandelen. Maar deze keer was het door de (over)volle blaas best wel lastig!

Toen we eindelijk aan de beurt waren kregen we te horen dat ze er 2 ontdooid hadden en dat ze het alle 2 goed deden! Ze hadden allebei 4 celletjes bij het invriezen en nu had er eentje 5 en het andere zelfs al 8 celletjes... Ziet er goed uit dus!!

De terugplaatsing zelf liep iets moeizamer dan anders... Alles was achter de rug en het labo checkte nog even of de embryo's er inderdaad uit waren, maar ze zaten er allebei nog in! Gelukkig maar dat ze dat toch controleren!! Dus nog eens opnieuw en dan zat het er eindelijk op ( en kon ik naar het toilet:)

Maar beste mensen, geloof het of niet, maar this is the one! Deze poging zal het worden, wij geloven er alleszins in!!

10 opmerkingen:

Ofilant zei

Fantastisch nieuws!!!!!
Goh, ik duim zo hard met je mee dat dit eindelijk de goede keer mag zijn! Dan is de baby voor juli, dacht ik... Goede maand: mijn dochter en ik zijn ook van die maand!
Succes! Succes! Succes!

Zeefje zei

Toi, toi, toi!

Ik hoop zo dat je gelijk hebt; dit moet h'm gewoon worden hoor!

Liefs Zeefje

Ester zei

Me to!!!!

liefs,
Ester

Anoniem zei

lieve Elke heeeeel veel succes en geluk met deze poging!
Je weet dat ik me te pletter duim hè!

liefs, Ilse

onze grote wens zei

Ik duim voor je dat dit inderdaad de poging mag zijn met eindelijk het resultaat wat we zo graag willen! We gaan ervoor!!!

Liefs

Tinne zei

Wat een super goed nieuws!!!!!!!!!!!!! Geweldig. Het gaan weer spannende wachtweken worden. Mijn duimen draaien alvast!!!
Liefs,
Tinne

Ester zei

Hoe is het? Houd je het nog warm daar binnen?

Volhouden hoor!
liefs,
Ester

doremi zei

Jaaaa, ik geloof er ook in!!!!
Goed zo!!!!
Ik denk aan je en duim voor je!
Liefs doremi

Miranda zei

Succes! Fijn dat je er twee terug hebt gekregen en ook nog van die mooie. Ik ga voor je duimen.

Kata zei

Dit is zeker the one!!!

Ik heb wel eens theorieën gehoord dat ziek zijn juist goed is voor de innesteling... Iets met verlaagde weerstand en dat de immuunreactie zich dan richt op de ziektekiemen en niet op het embryo (immers, embryo is vreemd lichaam en soms gaat innesteling mis omdat je immuunsysteem zich er onnodig en ongewenst tegenaan bemoeit). Volg je me nog? Geen idee hoe wetenschappelijk dit bewezen is. Maar voor nu zeg ik: wie weet is het een voordeel!
Probeer wel koorts te verlagen met een paracetamol als je koorts krijgt.
Lekker uitzieken maar! En als je beter bent ben je misschien wel... ZWANGER!