vrijdag 31 oktober 2008

Gisteren naar uz geweest voor echo! Baarmoederslijmvlies was mooi dik dus mocht ik gisteren beginnen met de utrogestan. Maandag is de terugplaatsing al! Wat gaat het snel met medicatie!!

Er was wel even verwarring rond het bloed trekken.. Volgens de (nieuwe) IVF-arts moest ik na de echo ook nog bloed laten trekken. Zo gezegd zo gedaan. Maar dan vroeg ik aan die verpleegster op wat ze dat bloed dan eigenlijk nog gingen controleren.. Dat wist ze zelf ook niet goed gaf ze toe dus ging ze het even vragen aan de arts. Kwam ze terug met de mededeling dat het eigenlijk helemaal niet nodig was!

Nu niet dat ik bloed trekken zo erg vind, maar ik vind het toch ook geen pretje! Dus hebben ze beslist om het te houden en te laten testen op HIV en hep enzo want dat moest binnenkort toch terug gebeuren..

Voor de rest alles ok! Een avontuurlijk weekend voor de boeg! Morgen mag ik mee met een vriendin voor een tochtje met de luchtballon (als het weer 'goed' is natuurlijk) en zondag gaan we karten met de schoonzussen! Zal leuk worden!!

Oh ja, we gaan in het uz ook mee doen aan een onderzoek om te zien of assisted hatching een positieve invloed heeft op de innesteling! We weten wel niet op voorhand in welke groep wij zullen zitten, de testgroep of de controlegroep.

5 opmerkingen:

Ester zei

Dat gaat zeker snel!!!

Ik ben niet zo vlot hoor, dus ik drentel er een beetje achteraan.

Geeft niet hè?

Ga jij maandag maar lekker dat kleintje ophalen. Want ik duim gewoon heeel hard dat 'ie goed ontdooit!

liefs,
Ester

onze grote wens zei

Maandag al! Wat snel zeg!

Ik duim voor je!

Liefs

Tinne zei

Hallo,
Wat gaat het snel bij jouw. Ik duim ervoor dat je deze keer een TP kunt hebben. Wat spannend weer.
Liefs,
Tinne

Marijkeabc zei

Hoi hoi,
Dat verloopt lekker snel zeg. Vanaf maandag dus weer op het wachtbankje. Heel veel succes... de duimen draaien!!
Gr Marike

doremi zei

Zo meis, dat gaat lekker snel zeg!!! Nou ik zal aan je denken morgen en voor je duimen natuurlijk!

Veel geluk!!!