donderdag 3 juli 2008

Eindelijk tijd voor een update!

Eerst het minder goeie nieuws (dan kan ik in schoonheid eindigen)...
Ondanks al jullie lieve woorden en wensen, is dit 'm ook niet geworden!
De ontdooiing is niet gelukt, dus hebben we helemaal geen terugplaatsing gehad. We hebben embryo's ingevroren op dag 2 en andere op dag 3. Dit waren de laatste van dag 3 dus konden ze ook geen andere meer ontdooien. Waren waarschijnlijk die embryo's die ze al eens ontdooid en daarna terug ingevroren hadden.

Nu, we waren er niet echt ondersteboven van hoor. Natuurlijk was het heel mooi en romantisch geweest, maar had ook voor wat extra stress gezorgd rond onze trouwdagen en we zijn net terug van een paar dagen Frankrijk met een bezoek aan Euro Disney en anders had ik daar wel heel voorzichtig moeten zijn. We geloven volledig in de eerstvolgende poging als getrouwd koppel!!

En dan nu het andere, veel betere nieuws! Guy en ik zijn afgelopen vrijdag voor de wet getrouwd en het was echt een fantastische dag!! We hebben er allebei enorm van genoten!
Er was veel volk, het was een stralende dag en iedereen heeft het naar zijn zin gehad!

De burgemeester had er zijn werk van gemaakt met een gedichtje van Toon Hermans en een verwijzing naar onze blauwe ogen en verliefde lichaamstaal:)

Er was een groot applaus en veel rijst:) en dan is (bijna) iedereen nog meegekomen naar ons huis voor pannenkoekjes en wafels en sangria!

De dag was veel te snel voorbij! Gelukkig hebben we onze 'tweede' trouwdag nog! Nu zaterdag (5 juli) is het eigenlijke feest, met vooraf de viering met priester! Daar hebben we, eerlijk gezegd, wel wat stress voor. Wij moeten dan ook best wel veel zeggen tijdens die viering.

Toen we eergisteren thuis kwamen van Frankrijk, bleek ons huis helemaal versierd te zijn! Een groot spandoek en echt OVERAL ballonnen en slingers! Was leuk om thuis te komen!

Vandaag en morgen hebben we nog wel veel kleine voorbereidingen te doen voor zaterdag! Zal allemaal snel gaan denk ik..

6 opmerkingen:

Ester zei

tja... mag ik jullie toch feliciteren dan?
Ondanks het vervelende eerste stukje?

Succes met de volgende poging als getrouwd koppel!

liefs,
ester

Vita zei

Wat ben je toch een kanjer! Al dat optimisme moet nu toch echt tot resultaten gaan leiden hè?

Ik ben blij dat jullie een fijne dag hebben gehad, en dan nog een deel 2 erachteraan, dat is luxe!

Alvast een hele fijne dag gewenst, fijn dat je even kwam updaten!

Tinne zei

Hallo,
Het eerste nieuws was inderdaad niet zo leuk maar wie weet als getrouwd koppel!!!! Het zou een mooie bezegeling zijn op jullie huwelijk. Een fantastisch leuke dag toegewenst zaterdag, geniet er maar met volle teugen van!!!!!!!!!!!!
Groetjes,
Tinne

kato zei

Hay Elke

Balen meid dat je cryo poging niet gelukt is... ik hoop inderdaad dat je eerstevolgende poging als getrouwde vrouw geluk mag brengen :)

Gefelicitaart met je bruiloft. Morgen ook nog een spannende dag voor jullie. Ik wens jullie een hele fijne dag toe, met stralend weer.

Groeten Kato

doremi zei

Hé hallo,
Balen dat dit 'm ook niet was, maar heel erg fijn dat je zo geniet van het trouwen! En morgen dan nog een keer (toch?), heerlijk!
Geniet ervan, dan ga ik vast duimen voor de eerste poging als getrouwd stel!
Liefs doremi

evaroos zei

Wat jammer dat de cryopoging niet gelukt is. Ik hoop dat de volgende wel succesvol zal zijn.
En dan morgen de grote dag. Van harte proficiat met jullie trouwen! Ik wens je samen met vrienden en familie een waanzinnig mooi feest toe. Geniet ervan!

liefs Dorien