woensdag 9 juli 2008

Getrouwd!!

Ons trouwfeest van afgelopen zaterdag was echt fantatisch!! Het was echt de trouw die we allebei wouden en we hebben er dan ook met volle teugen van genoten!

's Morgens naar de kapster geweest en tegen de middag zijn we de bloemen gaan halen en dan doorgereden naar het restaurant waar onze viering en aansluitend ons feest zoud doorgaan.

We hadden daar ook een kamer gereserveerd, zodat we daar onze huwelijksnacht konden doorbrengen:), en daar hebben we ons dan op 't gemak omgekleed en alles klaargezet voor de viering.

Tijd om zenuwachtig te worden was er niet want de fotografen (ja ja ze waren met 2!) hebben ons goed anderhalf uur bezig gehouden met een heuse fotoshoot! Was wel tof om eens te doen en we zijn allebei heel erg benieuwd naar het resultaat...

Ondertussen was de priester en het grootste deel van onze gasten toegekomen en konden we beginnen met de viering.

De viering is heel goed verlopen! In een klein intiem zaaltje, wij zaten vooraan maar met ons gezicht naar de mensen. Het was allemaal heel persoonlijk, de priester vertelde vooral over ons en gebruikte ook altijd een mooie symboliek.

De getuigen en mijn papa werden er ook bij betrokken en enkele mensen (die wij uitgekozen hadden) hebben iets voorgelezen! Mijn broer en beste vriendin (die ook mijn getuige was) hadden zelf een tekst geschreven, en het was echt ontroerend om hen bezig te horen..

Aan het einde van de viering hebben we ook een klein geschenkje uitgedeeld aan elk van onze gasten. Iedereen vond het zeer geslaagd en iedereen was ontroerd op een of ander moment! Was fijn om zoveel liefde te voelen!!

Het eten was bijzonder lekker en meer dan genoeg!

Guy en ik hebben echt genoten van onze dag! We hadden ook niet zo veel mensen uitgenodigd, enkel onze familie en dichtste vrienden, wat maakte dat we ook echt tijd hadden voor iedereen!!

En zo zijn wij nu dus in onze wittebroodsweken.... Volop aan het genieten van elkaar en het getrouwde leven!! Alleen wel wat jammer dat ik maandag al direct terug moest beginnen werken maar ja, je kan niet alles hebben he:)

6 opmerkingen:

Vita zei

Gefeliciteerd! Je klinkt helemaal bubbelig!

doremi zei

Hartelijk gefeliciteerd!!! Klinkt als een fantastische dag!
Liefs doremi

Ester zei

Hé van harte gefeliciteerd!
Het klinkt alsof jullie genoten hebben! Geweldig!

liefs,
Ester

evaroos zei

Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben van alles. Zeker een heel bijzondere dag!
Nog een wittebroodsvakantie in het vooruitzicht?

liefs Dorien

Flo zei

Klinkt helemaal goed! Nogmaals gefeliciteerd, getrouwde mevrouw! :-)

Wat betreft die wittebroodsweken, wij trouwden op een zaterdag en Jony vertrok de maandag erna naar Dubai. Voor twee maanden. Dat was wel even doorbijten! Dus geniet in ieder geval van je wittebroodsavonden.

Kata zei

Wauw... Gefeliciteerd! Klinkt als een superdag!