woensdag 23 juli 2008

Vandaag nog een dagje werken en dan heb ik een 10-tal dagen verlof! Morgen geven ze (eindelijk eens) mooi weer dus gaan we een dagje naar zee! Op bezoek bij iemand die daar woont en ondertussen een beetje genieten van het vakantiegevoel..

Van 't weekend hebben we ook al veel te doen! Zaterdag ben ik jarig en gaan Guy en ik, samen met zijn zus en haar vriend, een dagje gaan shoppen in Maasmechelen.. De zondag komt 'the family' dan om een stukje taart te eten en waarschijnlijk houden we 's avonds ook een BBQ!

Moet eerlijk zeggen dat ik toch even moet wennen aan de gedachte dat ik al 29 word!! Heb altijd gezegd dat ik voor mijn 30ste wou trouwen en 2 kindjes hebben... Nu het kan natuurlijk nog he maar dan moet het sowieso een tweeling worden en mag het nu niet te lang meer gaan duren:)

Ik voel bij mezelf dat ik best wel veel hoop gevestigd heb op deze poging! Ben blij dat we het nu toch eens met medicatie proberen en ik hoop echt dat dat het verschil gaat uitmaken...

7 opmerkingen:

doremi zei

Nou meis, ik hoop ook voor je dat de medicatie het verschil gaat maken!!! Ik duim voor je!
29, tja, dat ben ik ook, het is echt wel bijna 30, ik had ook in mijn hoofd dat ik voor mijn 30e toch minstens mijn eerste kindje wilde, maar dat zit er al niet meer in.... Maar goed, als we maar een kindje krijgen toch? Ik duim door tot je er een hebt (-:
Liefs doremi

evaroos zei

He, wat leuk naar zee...dat wordt genieten van het mooie weer.
Alvast proficiat met je 29e, jonge blom, hihihi. Veel plezier op je verjaardag. En uiteraard draaien de duimen hier volop voor een geslaagde poging. Zet 'm op!

liefs Dorien

Flo zei

Dat trouwen is in ieder geval mooi gelukt! En voor die kindjes duim ik ook hard mee.

Enne, 29 is ├ęcht nog aan de goede kant van 30! Fijne verjaardag alvast.

Vita zei

Deze oude vrouw (1974) wenst je een heel prettige 29e verjaardag! Ook ik had die *voor mijn 30e moeder* ideeen, maar eigenlijk is het nu minstens zo leuk!

Desalniettemin hoop ik op twee stuks blogbaby's voor jou en Guy *voor* juli 2009!

kato zei

Elke

Fijne vakantie, en geniet ervan.
Succes met deze poging en wie weet komt je droom snel uit.
Fijne verjaardag voor morgen :) weer zal je in ieder geval mee hebben.

groetjes Kato

Kata zei

Heel strak plan om het op een andere manier te proberen. Zou me ook een goed gevoel geven.
(PS: Ik word dit jaar 35.)

Anoniem zei

Nog van harte met je verjaardag! Ja die wens van ik had graag al twee kindjes willen hebben, heel herkenbaar. Ik hoop dat het dit keer mag lukken en we inderdaad allebei een test mogen die positief mag zijn!

Lees dat jullie leuke dingen doen om te ontspannen, lekker hoor! Dat het positief bij mag dragen!

Liefs An