dinsdag 15 juli 2008

Gewone gangetje

Ondertussen gaat alles terug zijn gewone gangetje! Overdag gaan werken en 's avonds gezellig samen thuis. Aftellen tot ik in vakantie ben... En Flo, ondertussen genieten we inderdaad van de wittebroodsAVONDEN:)

Volgende week moet ik enkel dinsdag en woensdag werken en dan ben ik thuis voor een dag of 10! Gaan we ook mijn verjaardag vieren..

Wat onze UZ-pogingen betreft, vorige maand was er dus geen terugplaatsing wegens slechte ontdooiing en normaal zouden we deze maand ook moeten overslaan omdat het labo gesloten is net op het moment dat we een terugplaatsing zouden hebben..

Nu zagen we het echt niet zitten om weer een maand over te slaan dus heb ik naar het uz gebeld en hebben we beslist om deze poging met medicatie te doen. Dan kunnen we de terugplaatsing plannen net na het verlof van het labo! En dus sla ik nu 2 vliegen in één klap... geen 'verloren' maand en eindelijk eens een poging MET medicatie (wouden ze daarvoor nooit doen).

Dus nu neem ik sedert vorige week 3x per dag progynova en vrijdagvoormiddag heb ik een afspraak voor een echo!

Op naar een positieve zwangerschapstest deze keer!!

5 opmerkingen:

Vita zei

Goed zo! Laat dat lijf maar werken! Het voelt heel tegennatuurlijk om aan een pil te gaan die eigenlijk bedoeld is voor overgangsklachten, maar ik heb zoals je weet niets te klagen over het eindresultaat!

Enne, fijn dat jullie de tijd nemen om ook op natuurlijke wijze te "oefenen" in deze romantische weken :-)

evaroos zei

goed vooruitzicht, bijna verlof...
Fijn dat je deze poging zo hebt kunnen plannen. Hopelijk met goede afloop. Ik duim met je mee!
Veel succes,

liefs Dorien

Jasmino zei

Van harte gefeliciteerd met je huwelijk! Wat heerlijk, en nu genieten van de romantiek erna. Geniet van jullie vakantie die eraan zit te komen!

Ik ga in elk geval door met duimen, het zou toch fantastisch zijn als deze poging succesvol is!!!!!! Toi Toi Toi

Jasmino zei

Niet wakker nog......
Met die laatste opmerking bedoel ik uiteraar niet jullie huwelijk, maar jullie aankomende zwangerschap.......

Tinne zei

Hallo,
Ik duim met je mee dat deze poging een succes mag worden!!!
Goed dat je het hebt kunnen regelen dat je met medicatie te nemen toch kunt doorgaan met de poging en niet moet wachten. Mijn duimen draaien.
Liefs,
Tinne