maandag 5 mei 2008

Morgen is het al een week geleden dat onze 2 cryo's teruggeplaatst werden!! De tijd gaat best wel snel (als je ondertussen ook een trouw aan het voorbereiden bent tenminste:)

De vorige poging was de terugplaatsing ook op een dinsdag en dan liep het mis de nacht van woensdag op donderdag.. Deze week belooft alleszins spannend te worden!

Ik hoop zo dat we deze keer geluk hebben!! En ondertussen doe ik heel hard mijn best om er niet te veel aan te denken, wat moeilijker en moeilijker wordt naarmate de dagen verstrijken.

Onze uitnodigingen voor de trouw zijn eindelijk klaar. De drukker heeft het er moeilijk mee gehad. We wouden een eigen ontwerpje maar ze kregen het niet zoals wij voor ogen hadden dus hebben we het uiteindelijk helemaal zelf gemaakt en doorgestuurd zodat zij het enkel nog moesten drukken! Hebben er ook een zelfgemaakt dvd'tje bijgestoken! Is heel leuk geworden maar zijn er toch zo'n 2 maand mee bezig geweest!

Mijn trouwkleren (voor beide dagen) zijn ondertussen ook gekozen en goedgekeurd. Nu nog onze trouwringen kiezen en dan zijn de 'grootste' dingen allemaal geregeld!

1 opmerking:

Ester zei

Even zeggen dat ik aan je denk.
Succes en hou vol!