maandag 26 mei 2008

Begrijp er niets meer van...

Zijn vandaag snel even op gesprek geweest bij onze prof in het uz.

Volgens hem wil die waarde eigenlijk niet zo veel zeggen en is het pas de moeite om verder onderzoek te doen bij Guy wanneer we geen ingevroren zaadcellen meer zouden hebben.

Hij geeft toe dat het vreemd is en dat hij zich dat eigenlijk ook wel had moeten afvragen in het begin van onze behandeling maar volgens hem is het best om gewoon verder te doen zoals we bezig zijn.

Het zou toch kunnen dat er helemaal geen zaadcellen zijn, of dat die onderweg ergens tegengehouden worden maar het zal nooit 'simpel' op te lossen zijn... Het enige dat volgens hem simpel te herstellen is, is een sterilisatie bij een man, al de rest is heel ingewikkeld!

Guy moet wel nog eens een spermastaal laten onderzoeken, maar daarmee is de kous af wat hem betreft!

Vind het toch allemaal maar raar! We gaan één keer op gesprek in Jette en die prof zegt direct dat dat raar is en dat we Guy zijn bloed moeten laten onderzoeken op de fsh-waarde en nu zegt 'onze' prof dat die waarde eigenlijk niets zegt?!

Kan mij moeilijk voorstellen dat dr Camus het de moeite vindt om een nietszeggende waarde te laten onderzoeken?

1 opmerking:

Anoniem zei

Elke,

Ik zou die resultaten toch eens voorleggen aan Dr Camus. Ik ben ook in behandeling bij hem en ben zeer tevreden. We hadden mijn man z'n sperma laten onderzoeken en mijn gyne beweerde dat er absoluut geen probleem was. Toen Dr Camus dit document onder ogen kreeg was zijn verdict duidelijk: we zouden nooit op natuurlijk manier kunnen zwanger worden!!!! Mocht het een troost wezen: ik heb inmiddels een zoontje van 16 mdn en 6 weken zwanger van 1 of 2 kindjes (weet ik pas volgende week!).