zaterdag 4 augustus 2007

Aangezien we nog 8 ingevroren embryo's hadden, zouden we die gebruiken bij een terugplaatsing tijdens mijn volgende cyclus.

Op de 13de dag van mijn cyclus (24/07/07) gingen we naar het ziekenhuis voor een echo en bloedafname.

In de namiddag kregen we dan telefoon dat we op zaterdag 28/07/07 een terugplaatsing zouden hebben. Ze hadden onze embryo's per 4 ingevroren. Die zaterdag zouden ze ons om 8u 's morgens bellen om te zeggen of de ontdooiing al dan niet gelukt was. Als het gelukt was moesten we direct naar het ziekenhuis vertrekken voor de terugplaatsing!

Rond kwart voor 8 ging de telefoon... ze hadden niet zo goed nieuws voor ons... Er was geen enkele embryo overgebleven van de 4...

Nu wisten we wel dat er veel embryo's afvallen tijdens de ontdooiing, maar aangezien die van ons per 4 zaten, hadden we er eigenlijk geen rekening mee gehouden dat er geen enkele zou overblijven (ik was zelfs stiekem al aan het fantaseren over het terugplaasten van 2 embryo's!!).

Kwam toch wel hard aan moet ik zeggen... We waren zo blij geweest een tijdje geleden met het nieuws dat ze alle 8 ingevroren konden worden en nu waren we in één klap (en zonder kans op zwangerschap) al de helft kwijt.

Geen opmerkingen: