dinsdag 24 mei 2011

Controle en 20 weken echo

Gisteren terug op controle geweest in uz.
Alles was rustig gebleven en ik had geen bloed meer verloren. Op de echo zag ze wel nog op die 2 plaatsen een stukje van de vliezen zitten met die klonter in maar het was niet toegenomen en er was ook nergens een actieve bloeding te zien. Dus voorlopig alles goed.

Ze kunnen natuurlijk niet garanderen dat het bloeden niet meer terug zal beginnen dus moet ik mij toch nog wat rustig houden en beetje bij beetje terug beginnen opbouwen. Daarbij moet ik goed in de gaten houden hoe mijn lichaam reageert en op tijd aan de bel trekken als ik bloed of vocht verlies of buikpijn krijg. Er is een grotere kans dat de vliezen vroeger breken..

Met de baby was ook alles goed. Die was goed gegroeid en weegt nu 330 gram. Ze heeft ook alle orgaantjes goed kunnen zien en ook dat was allemaal prima. Enkel het hoofdje kon ze niet goed opmeten omdat het 'slecht' lag dus dat zullen ze volgende keer nog eens doen.

Normaal moest ik pas binnen 4 weken terug op controle maar voor mijn gemoedsrust heb ik binnen 2 weken terug een afspraak gekregen.

Vooral hopen dat alles mooi rustig blijft dus en het bloeden wegblijft!!

1 opmerking:

Marielle zei

Meid, wat fijn dat nu alles er toch goed uit ziet! Het zal niet al je zorgen wegnemen, zeker omdat de kans van een bloeding blijft bestaan, maar toch de last zal iets minder zijn.
Rustig aan maar opbouwen. Succes!