dinsdag 7 juni 2011

verhuizen en ander werk zoeken

Voorlopig gaat alles hier goed! De bloeding is nu alweer 5 weken geleden en sedertdien is er niets meer aan de hand geweest. Ik hou mij nog altijd wat rustig maar stilaan begint alles terug wat in zijn plooi te vallen en bouwen we de hulp in het huishouden en voor Nand af!
Nu vrijdag mag ik nog eens op controle bij de gyn, ben alweer benieuwd!

Daarnaast hebben we het momenteel ook nogal druk want binnen een kleine 2 weken verhuizen we! We hebben in het verleden lang getwijfeld over al dan niet verhuizen maar nu gaat het dan toch echt gebeuren! Ons huis is verkocht en we hebben zelf een nieuw huis gekocht in een leuke wijk in de omstreken van Gent. We kijken er echt al naar uit om heel die verhuis eindelijk achter de rug te hebben want tussen de dozen leven is ook niet alles:)

Ik had ook aan mijn bazin gevraagd of ik na mijn loopbaanonderbreking halftijds kon terug komen werken omdat ik onze 2 kleintjes niet alle dagen naar de creche wil brengen maar dat ziet zij dus niet echt zitten. En omdat ik ook niet wil toegeven ziet het er dus naar uit dat ik een andere job zal moeten zoeken.. Had het liever anders gezien maar ik wil echt wel halftijds werken dus zit er niets anders op!

Met Nand gaat alles prima! Die kruipt en stapt (als hij zich ergens kan aan vasthouden) erop los en 'babbelt' ook heel veel. Zo grappig om naar te luisteren. Ik vind dit zo een leuke leeftijd nu, je kan er al zoveel mee doen. We genieten volop van ons kleine mannetje!

1 opmerking:

Edje zei

Gelukkig blijft alles rustig in je buik! En wat fijn dat jullie een nieuw huis hebben gekocht! Dichter bij familie en vrienden toch?

Hier zelfde situatie. Ik heb vorige week ook mijn baan opgezegd omdat ik niet PT mocht werken. Dan maar iets anders zoeken hè.