zaterdag 7 mei 2011

Geen onbezorgde zwangerschap..

De nacht van maandag op dinsdag kreeg ik opeens bloedverlies.. We reden naar de spoed en onderweg voelde ik het er echt uitlopen. In het ziekenhuis hebben ze naar het hartje geluisterd en gelukkig klopte dat goed.

Ik werd meteen ook opgenomen op de materniteit en de volgende dag tegen de middag kreeg ik een echo. Daarop was te zien dat het kindje het goed deed maar dat er wel een bloedklonter zit. Gelukkig zit die niet onder de placenta want dat was veel slechter geweest. Nu was er volgens de gyn niet echt gevaar voor het kindje maar ik moest wel strikte bedrust houden.

Ben sedert gisterennamiddag terug thuis. Heb in ziekenhuis nog paar keer een klein beetje bloed verloren maar voorlopig is er niets meer te zien.

Ik moet mij nog heel rustig houden, veel liggen, trappen vermijden en Nand niet oppakken. Volgende woensdag terug een echo en dan weten we meer!

We hebben zo'n schrik gehad dat het afgelopen was met deze zwangerschap toen we al dat bloed zagen.. Hopelijk blijft alles vanaf nu rustig voor de rest van de zwangerschap!!

3 opmerkingen:

Marielle zei

Oh meid, wat erg!! En wat een schrik. Hoe ga je bedrust combineren met Nand? Dat lijkt me niet meevallen. (mij lukt het slecht in ieder geval)
Veel sterkte en dat alles maar goed mag blijven gaan.

Edje zei

Oei dat is schrikken zeg! Hou jij je maar heel koest voorlopig. Hoeveel weken ben je eigenlijk nu?

Ester zei

Och meisje! Dat lijkt me verschrikkelijke schrikken! Wat een geluk dat het kleintje er nog zit, maar wat een stress zal dit ook zijn nog komende dagen.
Ik hoop van harte dat het goed mag blijven gaan.

Sterkte!!! Niet alleen met rust houden, maar ook met niet 'gek' worden nu je niet veel kunt doen...

Knuffel!