donderdag 28 januari 2010

6 de echo!!

Vandaag terug een echo bij onze vertrouwde gynaecoloog! Hebben even ons beklag gedaan over de vorige echo en het gebrek aan uitleg daarbij en hij heeft het goedgemaakt door bijna alles nog eens opnieuw te tonen en veel foto'tjes mee te geven! Hebben ook even een stukje laten opnemen op video!

En dan... werd eindelijk het grote geheim van het geslacht van ons kindje prijsgegeven!! 3de keer was dus echt de goeie keer!!

We hebben beslist dat enkel mijn beste vriendin, de beste vriend van Guy en mijn oma mogen weten wat het wordt, voor de rest van de vrienden en familie blijft het dus nog even een verrassing!

Maar...omdat er hier niemand meeleest die we ook in het echte leven kennen kan ik het hier ook best wel zeggen!! Dus... binnen een 3-tal maandjes krijgen Guy en ik een ZOONTJE!!!

We zijn heel erg blij, we hadden allebei geen enkele voorkeur en het is super om het nu eindelijk te weten! Het wordt opeens ook een pak concreter voor ons!

Ik had altijd het vermoeden dat het een meisje zou zijn en Guy dacht een jongen dus die heeft gelijk gekregen!

Voor de rest zag alles er ook prima uit! Qua gewicht zit hij al op 25 weken en 2 dagen terwijl ik zaterdag pas 25 weken ben dus da's goed! Hij weegt nu bijna 1 kilo terwijl dat bij de vorige echo nog maar een goeie 400 gram was.. Gewoon verdubbeld dus! Hij ligt zelfs al goed, met het hoofdje naar beneden en volgens de gyn zal hij nu niet meer draaien!

Ze hebben ook bloed getrokken om vanalles te controleren (ijzer, suiker enzo) en bij de volgende afspraak (eind februari) mogen we ons inschrijven voor 3 info-avonden! Een rond de bevalling, een rond borstvoeding en een rond de eerste maanden na de geboorte!

Zo, wij gaan nog een beetje genieten van het nieuws dat we een zoontje krijgen!! Vanaf nu kunnen we ook concreet gaan nadenken over de naam, het kamertje, het geboortekaartje enzo!

9 opmerkingen:

Ester zei

Aah! Gefeliciteerd!!!
Wat leuk dat wij het ook mogen weten... voel me helemaal vereerd.... stom hè? hihi....

Wat fijn dat de gyn alle tijd en ruimte en aandacht voor jullie nam. Super zeg!

En wat ben je eigenlijk al ver: 25 weken!! Ik was de tel een beetje kwijt geraakt.

Lekker gaan genieten meis! Het is jullie zó gegund. Leuke kleertjes bekijken, kaartje, naam... spannend!!!

Dikke knuffel,
liefs,
Ester

Marielle zei

Uit ervaring weet ik dat een jongetje heerlijk is. En natuurlijk zou dat ook zo zijn als het een meisje is geweest ;o). Maar toen ik hoorde dat het een jongetje was na de geboorte had ik wel even zoiets van .... daar weet ik niets van, hoe denken jongens etc. Maar da's helemaal geen probleem :-).
En wat super dat deze echo veel beter was. Geniet nog maar lekker na!!

Edje zei

Fijn dat alles weer helemaal in orde is. Toch altijd weer spannend hè?

Wat heerlijk dat jullie nu ook het geslacht weten. Maakt toch alles veel echter ineens vind ik...

Geniet ervan!

Do zei

Geweldig, wat leuk allemaal!

Heerlijk om te lezen dat het zo goed gaat! En een jochie, leuk leuk leuk, nu lekker alle voorbereidingen treffen. Is zoooo leuk om mee bezig te zijn. Geniet er maar van (de laatste weken waren bij mij wel weer heel zwaar).

Liefs

Vita zei

Wat leuk om het te weten en wat een eer dat wij nu al een deel van de verrassing mogen horen. Je opluchting en blijdschap stralen door je berichtjes heen :)

Louise zei

Gefeliciteerd met jullie zoon :)

Anoniem zei

Wat fijn dat alles goed gaat en wat super leuk dat je al weet dat je een jongentje gaat krijgen!
Dat shopt idd een heel stuk makkelijker ;)

Liefs Sandra

Astrid zei

Wat fijn, alles goed. En nu een echo gehad zoals het hoort, met alle aandacht voor jullie!

Geniet van het uitzoeken van alle leuke spulletjes!! Joehoe, heerlijk!

Anoniem zei

I do not even know how I ended up here, but I thought this post
was good. I do not know who you are but certainly you are going to a
famous blogger if you are not already ;) Cheers!


Feel free to surf to my website ... Roofing Contractors Evansville