woensdag 6 januari 2010

20-weken echo!!

Vandaag hebben we, op 21 weken, de 20-weken echo gehad en alles was terug prima!!

Was wel niet zo'n aangename gynaecoloog deze keer.. Was een specialist en niet onze 'gewone' gynaecoloog omdat het een structurele echo was. Hij heeft geen woord tegen ons gezegd. Er was nog een vrouw bij en zij keken de hele tijd naar een schermpje en wij hadden een schermpje aan de andere kant..

De hele tijd was hij aan het mompelen tegen haar maar wij verstonden er echt geen woord van! Was zeer frustrerend en heb dan ook een paar keer geprobeerd om mee te luisteren of iets te vragen maar het had gewoon geen zin.. Hebben er gelukkig wel uit gekregen dat alles er prima uitzag en dat ze anders wel iets zouden zeggen:)

Ze vroegen of we het geslacht wouden weten en ik zei ja graag maar weer konden ze het niet zien.. Is bijna niet te geloven! Deze keer lag de navelstreng in de weg en ze hadden wel een gedacht maar omdat ze het niet met zekerheid wisten wouden ze niets zeggen..

Ik heb de laatste tijd al een paar keer gehad dat ik mij opeens heel slecht voel, misselijk gevoel maar dan echt heel overheersend en dat als ik dan niet ga liggen ik heel slap word.. Zoals die keer dat ik flauwgevallen was in de trein, net voor de punctie. Ik wou vandaag eens vragen van wat dat komt en of ik daar iets aan kan doen maar hij luisterde zelfs niet naar mijn vraag.. De verpleegster die erbij was wou wel antwoorden maar wist er duidelijk niets van. Ze nam dan maar eens mijn bloeddruk maar die was normaal..

Gelukkig mogen we binnen 3 weken nog eens op controle bij onze eigen gynaecoloog! Hopelijk kan hij onze vragen beantwoorden (en zien wat het wordt!)

6 opmerkingen:

Marielle zei

Wat een hork van een ... vent?? Je 20 weken echo en zich dan zo gedragen. Vreselijk. Dat moet toch iets bijzonders zijn. Balen. Maar gelukkig is alles in orde en dat is het belangrijkste!
Het niet lekker voelen. Heb je dat vooral als je lange tijd stil staat? Ik had dat nl. tijdens mijn trouwjurk passen. Ik moest dan stilstaan en kennelijk is dat een lastig iets voor zwangere vrouwen. Ging toen bijna onderuit. Daarna het advies gekregen dat elke keer als ik me beroerd voelde worden gelijk even zou lopen en dat hielp. Al duurde het aanpassen van de jurk zo wel langer :-).
En anders zeker even met je verloskundige overleggen zou ik zeggen. Kan nooit kwaad. Het hoeft niets te betekenen. Je bent zwanger en daar horen kwaaltjes bij. Maar zeker zijn dat het niet erg is, lijkt me wel zo prettig.

Edje zei

Goh 21 weken alweer. Gaat het voor jouw gevoel ook zo snel? Ik kan het gewoon niet bijhouden, zo snel gaat alles!

En wat een eikel zeg die gyn! Belachelijk gewoon. Ik zou daar nogal tekeer zijn gegaan als hij zo tegen mij zou doen!

Jammer dat je het geslacht nog niet weet. Dan had je kunnen gaan soldenshoppen. Net als ik ;-)

groetjes!

Louise zei

Belachelijke hork inderdaad, maar heel fijn dat alles daarbinnen okay is!

Ester zei

Jeetje... het is toch al best spannend zo'n 20-weken echo en dan ook nog iemand die het allemaal niet echt makkelijker maakt!

Ik ben blij dat het allemaal goed gaat met jullie kindje, maar de manier waarop was niet grappig zeg!

Gelukkig over 3 weken weer naar de gyn met echo. Ik ben benieuwd of jullie kleintje dan wel laat zien wie hij/zij is!

Hoe gaat het verder met jou? Begint het genieten al een beetje of is het nog moeilijk? En je buik? Pas je nog in je broeken? Zien andere mensen het ook al?

Bedankt voor je lieve nieuwjaarswensen. Ik wens jullie voor dit jaar ook heel veel goeds toe!!

liefs,
Ester

doremi zei

Tja, bij sommige artsen vraag je je echt af waarom ze arts zijn geworden, maar goed, alles is helemaal goed met jullie kleintje! Geweldig zeg!!!!

Haha, en wat je schreef bij de vorige echo is echt precies wat wij altijd zeiden, toen Saar niet wilde laten zien dat ze een meisje was.... en ze blijkt inderdaad nogal eigenwijs, haha.

Dus er staat je nog wat te wachten!
O, het is zo heerlijk, zo'n kleintje, dit wordt voor jullie echt een heel gelukkig jaar!

Ik wens je alle geluk voor 20101

Liefs DO

Tinne zei

Hallo,
Wat fijn dat alles goed gaat, wel jammer dat het geen leukere 20-weken echo was, hopelijk maakt jouw gyné er veel meer tijd voor binne 3 weken en weet je dan ook het geslacht.
Groetjes,
Tinne