dinsdag 1 december 2009

4 de echo!!

Deze namiddag (eindelijk) de 4de echo gehad en alles zag er terug prima uit!!

Ons kindje was weer heel beweeglijk, vooral met de handjes en de voetjes en we hebben ook terug het hartje gehoord (160).

We waren heel nieuwsgierig omdat ze normaal vandaag het geslacht zouden kunnen zien maar ons kindje zat de hele tijd op zijn/haar poep met de knie'tjes ervoor dus we weten het nog niet.. De gynaecoloog probeerde het nog een beetje te porren zodat het anders zou gaan liggen maar hij of zij wou zich niet verleggen!! Heeft het toch al alleszins iets van mij, ik kan namelijk ook heel erg koppig zijn:)

Binnen 5 weken hebben we pas terug een echo, normaal een week vroeger maar da's tussen kerst en nieuwjaar en dan gaat dat niet.. We zullen dus nog een tijdje moeten wachten voor we weten of we een zoon of dochter krijgen!

De volgende echo is terug zo'n 'belangrijke' die door een specialist gedaan zal worden omdat ze dan alle organen goed moeten kunnen zien!

Ik voel regelmatig 'iets' in mijn buik, waarschijnlijk dat alles daarbinnen wat uitgerekt wordt want ik merk aan mijn broeken dat die niet meer zo goed dichtgaan.. Morgen toch maar eens een zwangerschapsbroek gaan kopen!!

5 opmerkingen:

Ester zei

Lieve Elke,

Wat heerlijk toch om hier telkens van die goeie berichtjes te lezen. Jammer dat jullie meisje niet laat zien dat ze een meisje is... hihi.
Maar ja, als een net meisje hoort dat natuurlijk ook helemaal niet ;)

En nu weer aftellen naar de volgende echo... Wel spannend zo'n belangrijke. Maar als het goed gaat ook wel heel fijn om zo uitgebreid van alles te zien en te horen.

liefs,
Ester

Edje zei

hey Elke, gelukkig dat alles helemaal ok is! Fijn! Jammer dat je nog even zult moeten wachten op het geslacht. Ben benieuwd. Ga je het ons vertellen?

Ben je nog steeds zo misselijk?

liefs, ik

Edje zei

hey Elke, gelukkig dat alles helemaal ok is! Fijn! Jammer dat je nog even zult moeten wachten op het geslacht. Ben benieuwd. Ga je het ons vertellen?

Ben je nog steeds zo misselijk?

liefs, ik

Marielle zei

Heeee wat leuk om een logje te zien en dat alles zo goed gaat!! Super fijn.
Haha, een eigenwijze dondersteen dus. Nou dan wens ik je alvast sterkte voor de toekomst ;o).
Geniet er maar weer van en veel plezier met de zwangerschapsmode!

Edje zei

hey Elke hoe gaat het met je? Goed hopelijk? Weten jullie het geslacht intussen al?

Spannend!

groetjes, ik