zaterdag 23 mei 2009

Controle

Dinsdag naar het uz geweest! Ik moest op controle bij de arts die mij in februari geopereerd had, die zou een diagnostische hysteroscopie doen om te kijken of de wonde aan mijn baarmoeder mooi genezen is..

Na even wachten kwam men ons vertellen dat 'onze' dokter weggeroepen was voor een bevalling en dat iemand anders de hysteroscopie zou doen!

Toen ik klaar lag op de stoel kwam de assistente binnen die ik na mijn operatie ook al eens gezien had. Zij, samen met 2 verpleegsters zouden de klus klaren!

Ik had al een beetje spijt dat ik niet gezegd had dat ik wel op de 'echte' dokter zou wachten (we hebben immers al eens een slechte ervaring gehad met een assistente), maar ik lag toen al helemaal klaar in de stoel en liet het dus maar zo!

Daar heb ik achteraf toch spijt van gekregen want ze hebben eerst een hele tijd moeten prutsen en klungelen voor ze dat camera'tje op de juiste plaats kregen.. Met 3 waren ze op het schermpje aan het kijken en instructies aan het geven, 'probeer eens wat meer naar links, of nee, dan misschien naar rechts, enzo..

Uiteindelijk besloot ze om dan maar helemaal opnieuw te beginnen! De hele zooi eruit en dan alles er terug in! Was geen pretje, dat kan ik je wel zeggen.. Guy kon het ondertussen niet meer aanzien en keek echt de andere kant op! Was achteraf kwaad op zichzelf dat hij niet gezegd heeft dat ze ermee moesten stoppen..

Ze bleven maar proberen en ondertussen tegen mij zeggen 'u moet zich wel ontspannen hoor mevrouw, u spant zich helemaal op!' Hoe zou dat toch komen?!

Uiteindelijk was ze waar ze moest zijn en zag ze dat alles goed genezen was! Dus mogen we terug starten zoals afgesproken, in augustus!

Maar voor mij geen assistentes meer aan mijn lijf! Ik wacht vanaf nu wel op de 'echte' dokter!!

4 opmerkingen:

Louise zei

On-voor-ste-baar! Mijn hemel...
Maar wat een goed nieuws dat alles mooi genezen is (en nog steeds is na dit vreselijke geklungel).
Op naar augustus!

onze grote wens zei

Wat vervelend dat dat zo is gegaan. Mocht zoiets zich een volgende keer voordoen, dan inderdaad maar aangeven dat je wacht.

Wel super dat alles goed geneest en dat augustus dus door kan gaan. Duurt al niet zo heel lang meer...

Liefs

Mom to be zei

Verschrikkelijk zo'n geklungel!
Ik had dat voor met mijn HSG, die kreeg er nog eens niet 'de eendenbek' deftig in. Clearly een onervaren gyn. Je haalt ze er toch zo uit hè, ik zie het al vanop een km als er weer eentje gaat 'vruchteloos' proberen. Maar heb me voorgenomen om het vanaf nu meteen te zegen, zeker bij een PU of TP, ik wil absoluut nooit meer een baarmoederklem ofzo!
Ontspannen ? verdorie, alsof het ana jou dan nog ligt ook. Je zou eigenlijk moeten zeggen: "wil jij hier anders even komen liggen met je benen open, weet je meteen ook hoe het voelt zo'n geknoei!"

Ester zei

Je hebt groot gelijk! Wat een stelletje mutsen! Ongelofelijk!

Ik kan me Guy zijn gevoelens voorstellen. Ook dat je achteraf denkt 'had ik maar...' Ook voor hem niet makkelijk allemaal!

Maar het goede nieuws is dan toch: augustus! En het is al bijna juni... het komt steeds dichterbij.

liefs,
Ester