vrijdag 6 maart 2009

De draadjes zijn er ondertussen uit! Ben blij want daar zag ik toch wel een beetje tegenop..

Ben daarvoor naar mijn vader geweest, hij is huisarts en zo konden we het combineren met een aantal familiebezoekjes!!

Bijna iedereen van mijn familie woont nog in het dorp waar ik zelf de eerste 20 jaar van mijn leven gewoond heb maar Guy en ik wonen daar redelijk ver van.. Dus als we daar eens in de buurt zijn dan kunnen we direct de hele dag vullen met bezoekjes bij iedereen:)

De draadjes uithalen viel trouwens best mee, alleen die in mijn navel waren wat pijnlijk. Is ook de enige plek van de 4 die ik er niet zo mooi vind uitzien.. Zal ook best wel een moeilijke plek zijn om 'mooi' te kunnen opensnijden en dichtnaaien denk ik! Het zal ook wel goed komen, heeft gewoon iets meer tijd nodig waarschijnlijk!

Heb ondertussen ook naar het uz gebeld! Ze begonnen terug dat de eerste vrije plek bij De Sutter pas op 29 mei was... Heb wat aangedrongen en gezegd dat wij al patiënten van haar zijn en ze ons kent.. Na overleg met de prof zelf mogen we nu maandag al bij haar komen!!

Ik hoop dat ze ons toch een voorlopige datum kunnen geven wanneer we terug zouden kunnen starten! Is toch leuker om af te tellen als je een datum in je hoofd hebt!

Voor de rest gaat alles goed! Guy en ik hebben onze vakantie voor deze zomer al geboekt! Op 10 juli vertrekken we naar Italië (Toscane) voor 2 weken met vrienden van ons! Zal leuk en warm worden, kijk er al naar uit!!

We hebben ook beslist om onze tuin af te werken en dan te proberen om ons huis te verkopen! We moeten zo vaak in Gent zijn dat het gewoon veel praktischer zou zijn om terug daar in de buurt te gaan wonen! Ik werk daar en zo goed als al onze vrienden en familie wonen daar in de buurt!! Ik begin het ook echt wel te missen om daar in de buurt te wonen. Voel mij een beetje geïsoleerd hier.. En je kan ook nooit eens spontaan met iemand afspreken gewoon omdat je daar zin in hebt.. Is altijd zo'n gedoe en geregel allemaal..

Hopelijk vinden we dan snel een koper en een leuk nieuw huis of een mooi stuk bouwgrond!! Begint al te kriebelen alleszins:)

Morgenavond gaan we naar een Japans restaurant gaan eten met Guy zijn familie om alle verjaardagen te vieren!! Is echt wel leuk vind ik, je krijgt lekker eten en een 'show' ondertussen want ze maken het klaar terwijl je erbij zit (met kimono aan)!

Zo, that 's it! Prettig weekend iedereen!

5 opmerkingen:

Ester zei

O, leuk!!

Dit klinkt heel positief en goed zeg!!!

Een afspraak en een vakantie en een huisdroomgebeuren.... wauw!!

En gelukkig wat draadjes armer. blèh...

Heel veel succes maandag! Ik ben benieuwd!!

liefs,
Ester

Wannabe a Mom zei

Hoi,

Wat goed dat je uiteindelijk toch maandag terecht kunt! Mei is weer zo ver weg. En wat een vooruitzichten heb jij zeg. Verhuizen en naar Italië op vakantie...leuk hoor. Veel plezier bij het etentje dit weekend!

Groetjes Wannabe a Mom

Enigkind zei

Hey Elke,

Wat goed dat de afspraak nu al voor maandag gepland staat. Dat heb je maar mooi goed geregeld. En allemaal leuke dingen in het vooruitzicht. Dat is mooi om te horen. Toscane, heerlijk zeg, dat wordt genieten.

Veel plezier bij de Japanner en een goed weekend verder!

liefs Dorien

Enigkind zei

Hey Elke,

Wat goed dat de afspraak nu al voor maandag gepland staat. Dat heb je maar mooi goed geregeld. En allemaal leuke dingen in het vooruitzicht. Dat is mooi om te horen. Toscane, heerlijk zeg, dat wordt genieten.

Veel plezier bij de Japanner en een goed weekend verder!

liefs Dorien

Mom to be zei

Toscane? dat wordt vermoedelijk ook onze bestemming dit najaar..

Leuke vooruitzichten, dar maakt ons leven toch emteenw eer een heel pak mooier, niet?!