dinsdag 10 maart 2009

Gisterenavond hadden we dan onze afspraak bij prof De Sutter in het uz. Ze begon eerst over de operatie, dat ze gehoord had dat die goed gegaan was maar dat ze wel een kleine opening in mijn baarmoeder hadden moeten maken waardoor we nu 6 maanden moeten wachten, omdat dat eerst mooi moet genezen.. Dat ik als ik zwanger ben ook zeker met een keizersnede zal moeten bevallen omdat dat litteken niet onder druk mag komen.

Ze heeft ook een echo gedaan en volgens haar is het al mooi aan 't genezen.. In mei heb ik nog eens een hysteroscopie bij de dr die de operatie gedaan heeft.

De Sutter zei ook dat ze er goeie hoop op heeft dat het zal lukken bij ons omdat het bewijs er is dat ik zwanger kan worden en zij denkt echt dat die vleesboom het probleem was!! Da's heel fijn om horen natuurlijk, nu alleen hopen dat dit 'binnenkort' ook bewezen wordt!!

In juni mag ik met de pil beginnen en dan eind juli/begin augustus beginnen met de hormonen inspuiten!! Perfecte timing want dan zijn we net terug van onze vakantie in Italië!!

Dus nu even 'vakantie' van de mmm.. Ons eindelijk nog eens op andere dingen concentreren en dan in augustus er terug helemaal voor gaan!! Met dan hopelijk eindelijk het zo gewenste resultaat!!

10 opmerkingen:

Ester zei

Goed zo!!!!

O, en het wordt zo meteen mooi weer en dan heb je even geen stress van het ziekenhuis. Even genieten van het zonnetje en dan is het al juni en ga je lekker op vakantie!

Hou vol, het komt, het komt!!!

liefs,
Ester

Sterretje zei

Hey Elke,

Ik ga even mijn blog niet updaten omdat mijn familie nu de weg kent :)
Heb goed nieuws, want de zw test was positief. Ik ben ongelooflijk blij en kan niet wachten tot de volgende bloedname om te weten of het positief evolueert.
Ik blijf onderwijl voor je duimen. Ik hoop dat je kan genieten van de rustpauze en je lichaam de kans geeft zich te herstellen.

groetjes
Sterretje

Irèneke's wereld zei

Al met al klinkt het best positief Elke!
De verplichte voortplantingsvakantie is natuurlijk iets minder fijn, juist omdat het moet. Maar ja, als het dan toch een vakantie is, kun je het er maar beter goed van nemen! ;-)

Liefs!

Pobb zei

super!
kus

Kim zei

Hej! Dan kunnen we tegen die tijd samen hormonen gaan spuiten!!! Wij zijn ook tegen die tijd aan de beurt en we kunnen nu al niet meer wachten. Dan hebben we bijna een jaar gewacht. Misschien allebei tegelijkertijd zwanger? Hihi, leuke gedachte.

Nog even volhouden, voor je het weet is het zover!

Liefs, Kim

Tinne zei

Hallo,
De draadjes zijn eruit en je hebt al mooie voorruitzichten. MMMvakantie en in de zomer naar Italië. Dat ziet er allemaal goed uit.
En dan op naar een wondertje, als de dokter zo veelbelovend is dan zal het er zeker wel van gaan komen!!!
Liefs,
Tinne

onze grote wens zei

Dat komt over als een positief gesprek. Ook fijn dat je nu data hebt om naartoe te leven en inderdaad lekker weer in het vooruitzicht en een vakantie. Kan je daarna uitgerust weer beginnen.

Liefs

Astrid zei

Oh wat fijn, zo'n hoopgevend gesprek! Nog een paar maandjes geduld dus en dan weer starten. Spannend!

Mom to be zei

Hey meid, wat een fantastisch nieuws! Dokters zeggen niet zomaar dat iets echt kans heeft, ze geven namelijk neit graag valse hoop. Dus super dat je dit te horen kreeg.. Vakantie: daar kijk ik zelf ook enorm naar uit. Wij hebebn speciaal egwacht op resultaats van de laatste IUI, maar nu heb ik geboekt. In het vroegste geval zou ik pas 5 maanden ver zijn, meoten we dan aflassen omdat het niet gaat: so be it.. Dat zou dan niet eens zo een groot drama zijn, want wat een fantastische reden om je verlof te annuleren ;) We gaan nu eenmaal ons leven niet blijven 'on hold' zetten, dus ja het is beslist: wij agan op trip anar Firenze en daaropvolgend lekker 10 dagen in een huisje uitblazen tussend e Toscaanse wijnvelden.

Wannabe a Mom zei

Hoi,

Wat fijn om te lezen, dat de operatie geslaagd is. Nu even een 'break'en dan kan je er weer vol tegenaan. Je kunt je nu helemaal gaan voorbereiden op de nieuwe pogingen. Het komt allemaal goed, geloof daar in! Ik wilde je ook even bedanken voor je berichtjes. Fijn dat je zo meeleeft. We gaan de goede kant op! Wie weet zijn we in de toekomst wel gelijk zwanger. Zou dat niet mooi zijn?

Groetjes en nog een fijne dag!

Wannabe a Mom

PS: Ik heb vandaag een nieuw bericht geplaatst over mijn operatie!