zaterdag 28 februari 2009

Tja, als je hele dagen thuis in de zetel zit/ligt en je dagen vult met lezen en tv kijken heb je natuurlijk niet veel meer te vertellen he!

Het is mij tot nu toe heel erg meegevallen, heb alleen de eerste dagen een beetje pijn gehad maar daarna niet meer.

Morgen mogen dan ook de draadjes eruit!!

Ga dan morgen ook eens naar het uz proberen (is niet zo simpel om daar binnen te geraken) bellen om een nieuwe afspraak bij prof De Sutter te maken! Ik wil dat ze ons al op de planning zet zodat we kunnen starten vanaf het moment dat het terug mag!

De dokter die de operatie gedaan heeft zei 5 à 6 maand niet zwanger worden.. Maar bij ICSI ben je natuurlijk ook niet direct zwanger he:) Dus kan ik misschien wel al tijdens die maanden met de pil beginnen en ev beginnen homonen spuiten??

Ik wil echt niet meer tijd verliezen dan nodig is!

Voor de rest geen speciaal nieuws... Behalve dat, naast mijn schoonzus, nu ook een goeie vriendin van mij terug zwanger is..

Toch beetje raar dat ze pas na ons aan kindjes begonnen is en nu al nummer 2 verwacht en wij nog niet eens nummer een :(

Af en toe overvalt mij toch nog het gevoel dat het echt zo jammer is dat onze poging uiteindelijk toch een miskraam geworden is. Het zat zo goed, die waarde was zo hoog en het waren zo'n dappere cryo's... Het had zo mooi kunnen zijn...

8 opmerkingen:

Sterretje zei

Lieve elke,

Verschrikkelijk is het hé, die sofa! Tijdens werkende dagen ben je blij eindelijk eens een half uurtje de beentjes omhoog te kunnen leggen, maar als het 'opgelegde' rust is, steekt het snel tegen.
TV kijken, boekje lezen, pc, ... het verveelt heel snel. Ik kan er van meespreken!

Ik begrijp dat je ernaar verlangt om zo snel mogelijk opnieuw te beginnen met je behandeling. ik zou net hetzelfde willen! Het is zo frustrerend dat de natuur je in de steek laat en dat we er zo veel moeite voor moeten doen terwijl andere mensen rondom ons simpelweg zwanger worden! Dat is en blijft een moeilijk punt. Ook al gun je anderen hun plezier, je wil er zelf ook van genieten! En liefst NU NU NU meteen.
Geduld is een mooie zaak, maar van mij mag het best wat sneller :)
In elk geval wens ik je nog veel moed en geduld toe en hoop dat je heel veel afleiding krijgt om de komende maanden snel voorbij te laten gaan!

Astrid zei

Nou das helemaal niet raar, al die gevoelens. Das juist volstrekt logisch. En natuurlijk wil je niks liever dan zo snel mogelijk weer beginnen. Sterkte meis!

Enigkind zei

Wat fijn dat de operatie en het herstel je zo meegevallen is. En dan neem je de "verveling" denk ik wel op de koop toe, toch? Nu lekker goed herstellen en dan op naar een nieuwe succesvolle poging.

En wat betreft je gevoel, dat is zo volstrekt te begrijpen. Het is meer dan jammer, het had gewoon anders moeten lopen. Dat doet pijn. Maar ik hoop dat die pijn straks plaats kan maken voor vreugde en jullie dan kunnen terugkijken op een geslaagde ICSI poging en een mooie zwangerschap. Ik hoop het van harte voor je lieve Elke.

Beterschap he, en sterkte met wachten.

liefs Dorien

Ester zei

tja....
lieve Elke... dat voelt heel naar....

Ik hoop dat prof. de Sutter je op de lijst wil zetten!

Sterkte!
liefs,
Ester

Wannabe a Mom zei

Goed om te lezen dat je operatie goed is gegaan. Nu moet je langzaam herstellen....en dat duurt dan best lang hè. Ik hoop voor je dat dit een nieuw begin is naar iets moois! Bedankt voor je reactie op mijn blog. Nog anderhalve week en dan ben ik aan de beurt voor een operatie. Ik ben benieuwd! Het is niet de eerste operatie die ik onderga, dus ik ben niet heel erg zenuwachtig. Ik kom gauw weer eens kijken hoe het met je gaat!

Groetjes Wannabe a Mom

Pobb zei

zeg... zal ik je eens leuk nieuws vertellen? Gister begon soort van de lente... enn... t is bijna april... en dan zijn we al halverwege... en dan nog 3 terrasjes pakken, 5 zonsondergangen met n roseetje en als de avonden weer beginnen te lengen....... ben jij zwanger.... snel he?

;-)

kus

Anoniem zei

hey Elke ik ga je joinen!
Wij moeten ook tot september wachten op onze volgende poging, dus kunnen we samen aftellen!

Ik mail je snel!
liefs, Ilse

Wannabe a Mom zei

Hoi Elke,

Bedankt voor je reacties op mijn blog. Doet me goed. Hoe gaat het met jou? Kan je de tijd een beetje door komen? Weet, dat ik met je meeleef en ik zal regelmatig op je blog kijken of er nieuws is. Alvast een fijn weekend!

Groetjes Wannabe a Mom