maandag 24 maart 2008

Ondertussen zijn we op gesprek geweest in het ziekenhuis en de prof stelt voor om voorlopig gewoon verder te doen. Er zit inderdaad 'iets' aan de linkerkant van mijn baarmoeder maar minimaal en niemand kan met zekerheid zeggen of mijn miskraam daar aan ligt.

Ze kunnen wel opereren maar het is niet gezegd dat het daarna beter zal zijn, zou zelfs slechter kunnen worden daardoor. Dus dan hoeft die operatie niet voor mij, nu toch nog niet.

We hebben ook nog veel embryo's over in de diepvries dus gaan we daarmee eerst verder doen.

Ze hebben tegenwoordig ook betere resultaten met cryo's... het invriezen en ontdooien loopt veel beter en het komt vaker tot zwangerschap. Blijkbaar zijn ze 'op cursus' geweest in Helsinki omdat ze daar al veel verder stonden.

Zoveel te beter voor ons! Was ons inderdaad wel al opgevallen dat het ontdooien veeel beter loopt met deze embryo's dan met die van de eerste punctie.

En dan nog acupunctuur ter ondersteuning! Wij zijn er klaar voor...

Nu moet ik thuis (sedert gisteren) alle dagen een ovulatietest doen en op de dag van het lachende gezichtje (de eisprong) moet ik hen bellen!

3 opmerkingen:

Vita zei

Dat klinkt toch wel heel positief hoor: fijn dat je er (weer) vertrouwen in hebt. Ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat verlopen: een bruiloft in 2008 en een baby in 2009, dat is toch jullie planning hè? Wij doen het wellicht andersom :-)

Jasmino zei

Jullie hebben ook een rottijd achter de rug zeg, en wat fijn om te lezen dat je weer vertrouwen hebt en ervoor gaat! Een mooie vakantie, een huwelijk in het verschiet! Geniet ervan, veel plezier met de voorbereidingen. En heel veel succes met de volgende poging! Toi toi toi!

Elke zei

Een baby in 2009 of misschien nog net eind 2008 is onze planning.. Of anders toch zeker zwanger op onze trouw :)