maandag 31 maart 2008

Kwaad

Een goeie vriendin van mij is dit weekend overleden... Ze heeft haar strijd verloren tegen de kanker die sedert anderhalf jaar teruggekomen was met uitzaaiingen...

Wat een moedige strijd heeft zij gestreden, ze is blijven vechten tot het (bittere) einde. Ze was zo'n fantastische madam, zo opgewekt en vol levensvreugde ondanks alle pijn die ze al gehad had. Als er iemand van het leven genoot was zij het wel!

En dan slaat het leven keihard toe.. Op 3 weken tijd is de strijd gestreden en verloren. Net de tijd om van iedereen afscheid te kunnen nemen, ook van haar man en 2 kinderen die nu zonder vrouw en mama verder moeten!

Ik heb in heel mijn leven nog niet veel mensen gekend die ik zo graag zag als haar! Ik ben heel blij dat ik haar gekend heb en nu zo verschrikkelijk kwaad dat we al afscheid moeten nemen van haar... Wat kan het leven toch oneerlijk zijn!!

Gelukkig heb ik haar nog eens goed kunnen vastpakken en zeggen hoe graag ik haar zag!!

Donderdag zal een zware dag worden...

3 opmerkingen:

Ester zei

Heel veel sterkte!

liefs,
Ester

Jasmino zei

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd! Jullie blijft niet veel bespaard, zeg, wat een rollercoaster. Houd moed, en ik hoop dat er vel zonneschijn volgt voor jullie!

Pobb zei

Vandaag de dag van afscheid van je vriendin... heel veel sterkte.