vrijdag 9 september 2011

Nieuwe job?!

Had hier daarnet een heel bericht geschreven maar toen kwam Nand zich even moeien en weg was ie:)
2de poging dan maar nu hij in zijn bedje ligt.

Alles gaat prima hier, z'n gewone gangetje. Volgende week nog een laatste keer op controle bij de gynaecoloog voor de bevalling. Eens kijken hoeveel ons kleine meisje dan al weegt. Hij vermoedt dat ze bij de geboorte iets meer dan Nand indertijd zal wegen (die woog 3 kilo 10).

Deze namiddag is Guy vrij en gaan we de proefdruk van het geboortekaartje gaan bekijken en de rest van de doopsuiker gaan halen. Kan ik er stilaan eens aan beginnen:) We hebben er deze keer voor gekozen om snoepzakjes te maken ipv de traditionele doopsuiker te geven (die ik zelf trouwens helemaal niet lust)

Dit weekend gaat Guy dan ook Nand zijn kamer schilderen zodat we die helemaal kunnen afwerken en daarna aan de babykamer kunnen beginnen. Die is niet zo dringend want de eerste maanden zal ze toch bij ons op de kamer liggen!

Kan mij nog altijd niet voorstellen dat we er binnenkort een kindje bij hebben.. Zal pas echt worden eens ze geboren is denk ik, zo was het bij Nand ook!

Heb ondertussen al een aantal gesprekken gehad met mijn bazin en de grote baas ivm mijn vraag om na de bevalling maar halftijds meer te werken. Naar mijn gevoel hebben ze mij heel lang aan het lijntje gehouden... Wel niet wel niet,... We waren uiteindelijk tot een concreet voorstel gekomen en ik had zelfs al de creche geregeld voor beide kindjes voor die dagen maar dat kan ik nu dus allemaal terug afzeggen.. Blijkbaar is er van dat voorstel opeens terug geen sprake meer?! Ik heb het er helemaal mee gehad!!

Dus heb ik besloten om mijn loopbaanonderbreking met een jaar te verlengen en die tijd te gebruiken om ander werk te zoeken!

PS: Ester, ik geraak niet meer op je blog?
Pobb, leuk dat je terug volgt hier! Niet te geloven zeg dat die al 4 jaar zijn ondertussen?! Wat is dat snel gegaan.. Ben wel heel benieuwd om eens een foto te zien als dat kan. En wat dat meer posten betreft heb je wel gelijk hoor maar 'look who's talking' zou ik zeggen:) Jij bent wel helemaal gestopt na hun geboorte. Wordt het geen tijd voor een nieuwe blog voor jou? Kan ik lezen wat ons nog allemaal te wachten staat de komende jaren:)

2 opmerkingen:

Marielle zei

Voor Wietse heb ik dat nooit begrepen, een baby op de eigen slaapkamer. Lars was een luidruchtige slaper. Wij probeerden het 1 nacht en deden geen oog dicht. Sinds ik met Wietse ervaren heb dat baby's ook echt heel stil kunnen slapen, begrijp ik dat beter.
Wel balen van je werk zeg. Maar nu maar eerst kindje baren en daar van genieten en dan zorgen maken over een nieuwe job. Je hebt even de tijd. Lekker. Geniet van de laatste weken!

Ester zei

Hoi!

Wat lief dat je naar me vraagt. Klopt weblog.nl is bezig met acties. Ik kom er zelf ook niet op en kan niets meer posten.
Dus we wachten maar even af...

Fijn dat het bij jou allemaal goed gaat!

Bijna eind september! Spannend hoor!!

liefs,
Ester