maandag 26 september 2011

Morgen

Zozo, nog 1 keer slapen en dan is de grote dag daar.. Begint nu toch echt spannend te worden!!

Vandaag mijn laatste dag alleen met Nand. Vanaf morgen zal onze wereld even op z'n kop staan en ons kleine ventje weet nog van niets. We zijn benieuwd hoe hij zal reageren op z'n zusje en op de komende veranderingen.

Doopsuiker is gemaakt, valies staat klaar, nu is het enkel nog wachten tot morgen.

Gisteren zijn we nog even met de zus van Guy en haar gezin naar de kermis gegaan. Nand is samen met zijn nichtje en neef op de draaimolen geweest en het was echt mooi om zien:)!

5 opmerkingen:

Ester zei

Heel veel succes, sterkte en geluk morgen!!! Ik hoop dat het allemaal niet te lang zal duren, maar vooral dat alles goed mag gaan.

Ik denk aan jullie!!!

liefs,
Ester

Anoniem zei

Morgen komt eindelijk die langverwachte dochter (waar je vaak over droomde) in jullie leventje! Succes en geniet van elkander!
Kaat en Yanou

Marielle zei

Ohhhh, spannend. Misschien is het er al nu ik dit type?
Ik denk aan je!! Geniet maar zo veel mogelijk van je meid en je nieuwe gezinnetje.

Ester zei

Inmiddels is het donderdag en heb je natuurlijk nog helemaal geen tijd gehad om te schrijven. Logisch. Ook geen tijd voor maken hoor! Ik wil je alleen even laten weten dat ik aan je denk. Ik hoop dat het goed gaat en dat jullie kunnen genieten.

liefs,
Ester

Edje zei

Lieve Elke, je maakt ons nu wel heel nieuwsgierig hoor!! Hopelijk is alles helemaal goed verlopen en zijn jullie veel te gelukkig om te bloggen.

Van harte gefeliciteerd en veel geluk!

xxx