zondag 6 maart 2011

Moe en misselijk

Bijna 9 weken zwanger ondertussen en het blijft echt zo onwerkelijk aanvoelen.. Zou het nu echt?! Kan het nu echt zijn dat wij zoveel geluk hebben om al zo snel terug zwanger te zijn?

Ik ben echt enorm moe en bijna de hele dag door misselijk.. Soms zo misselijk dat het echt lastig is.. Als iemand tips heeft, graag!

Volgende vrijdag hebben we de 2de echo en ik ben echt aan het aftellen. Een onbezorgde zwangerschap zit er voor mij niet echt in denk ik. Dacht dat dat bij de 2de zwangerschap wel beter zou zijn maar ik tel echt af van echo tot echo. Hebben het ook nog aan bijna niemand verteld. Wel ben ik er veel minder mee bezig dan bij Nand. Heb nu ook een geweldige afleiding natuurlijk:) Ons kleine mannetje die eind volgende maand gewoon al zijn 1ste verjaardag viert!!

Hij begint echt enorm beweeglijk te worden. Kruipen zal nu niet lang meer duren denk ik..

Verder was hij ook wat ziekjes ons ventje. Vrijdag opeens koorts en dus 's avonds naar de kinderarts geweest. Beginnende oorontsteking en dus moet hij antibiotica nemen. Hij heeft die nacht heel goed geslapen en sederdien is hij precies al terug helemaal de oude!

5 opmerkingen:

Joeltje zei

Echt fantastisch dat je zo snel weer zwanger bent, proficiat!! En misselijkheid, daar heb ik geen tips voor. Bij mij was het bij K na 15 wkn over, maar het is sowieso zwaarder om zwanger te zijn als je al een kindje hebt vind ik.. Succes!

Marielle zei

Oei, vervelend zo moe en misselijk en dan nog een klein manneke rond spartelend. Bij mij stonden de misselijkheid en moeheid met elkaar in verband. Als ik voor voldoende rust zorgde was ik minder misselijk. Maar ik werd ook in de middag pas misselijk. Kan voor jou weer anders zijn. Sterkte er mee.
En over een maand is Nand al weer een jaar joh?????? Tsjonge wat gaat het toch hard. Ongelooflijk.
Succes!! En geniet op de kleine rustige momentjes voor jezelf.

Edje zei

Yay, al bijna de 12 weken kaap bereikt!

Ik kan je niet helpen met antimisselijkheidtips, nooit last van gehad...

Marielle zei

Ohja, ik herinner mij iets wat een collega mij vertelde toen ik 's morgens een keer toevallig wel misselijk was.
Volgens haar is door de hormoonhuishouding je vochtbalans dan in de war. Vandaar vaak het advies van een droge cracker eten. Zij vertelde dat je die met muizenhapjes moet eten. En groene thee drinken. Verder zou volgens haar gemberthee nog beter helpen tegen misselijkheid en zou je een 2e cracker met gemberjam moeten eten.
Bij mij deed die ene cracker en groene thee de trick, maar ik heb wel vaker gehoord dat gember goed is tegen misselijkheid. Laat je eens voorlichten in een chinese toko daarover.

Elke zei

@joeltje: bedankt! We kunnen het zelf bijna nog altijd niet geloven.. Bij Nand was de misselijkheid ook over na 15 wkn dus ik verwacht nu weer zoiets.
@Marielle:Bedankt voor de tips! Van die gember heb ik idd al vaker gehoord. Straks eens kijken in de winkel!
@Edje:12 weken lijken nog ver weg hoor:) Ben al vol spanning voor de echo van nu vrijdag..