vrijdag 18 februari 2011

1ste echo!

Deze morgen werden we verwacht bij prof De Sutter voor de echo! Ze hebben ons eerst een hele tijd laten wachten (Nand werd al wat ongeduldig:) maar dan was het eindelijk zover..
Gelukkig ging ze weer eerst kijken en dan praten dus lag ik al snel op de stoel!

En direct zag ze het, ons kindje!! 4 mm al:) En het hartje klopte!! 6 weken en 4dagen ben ik nu.

Fantastisch nieuws dus! Ze zei het zelf ook, zo'n lange weg moeten afleggen om zwanger te worden van Nand: ongeveer 15 terugplaatsingen, vaak van 2 embryo's; 3 miskramen en een operatie waardoor ik 6 maand niet zwanger mocht worden en dan nu van de 2de poging prijs!

We kunnen het nog niet echt geloven hoor dat we al zo snel terug zoveel geluk hebben!! Maar dat besef zal nu wel stilaan gaan komen:) Ben ook al serieus misselijk, zowat de hele dag door..

Binnen exact 3 weken hebben we terug een afspraak voor een echo. Mijn eigen gynaecoloog is heel druk bezet maar we hebben echt serieus aangedrongen om terug bij hem te mogen komen. Als ik 16 weken ben heb ik een afspraak bij hem en vanaf dan blijf ik bij hem!

Gelukkig moeten we wel niet zo lang wachten voor een volgende echo. Binnen 3 weken al terug een bij een collega en daarna dan nog bij een andere collega voor de nekplooimeting.

Als alles goed blijft gaan ben ik uitgerekend rond 13 oktober ongeveer. En dan zal ik dus de keizersnee rond eind september waarschijnlijk hebben!

Wat geweldig allemaal! Onze kleine Nand wordt grote broer:)!!

6 opmerkingen:

Ester zei

Aaah! Ik krijg gewoon kippenvel hier!!
Wat ontzettend fijn!!

Van harte gefeliciteerd! En een hele dikke knuffel!

Liefs,
Ester

Anoniem zei

Wat heerlijk zeg!!! Lekker genieten van je zwangerschap hoor (oke de misselijkheid even daar gelaten dan ;) )

Liefs Sandra

mendie zei

Ik heb al wat vaker je blog gelezen. Maar nog nooit een reactie achter gelaten. Nu kon ik het niet laten. Wat een fantastisch nieuws. Geweldig. Al zo snel zwanger. Gefeliciteerd !!!!

Groetjes Mendie

Astrid zei

Oh wauw!! Proficiat!

Edje zei

Joepie!!!!

Tinne zei

Hallo Elke,
Wat een geweldig nieuws!!!! Nen dikke proficiat!!!!
Liefs,
Tinne