maandag 28 maart 2011

Combinatietest

Gisteren de nekplooimeting gehad. De echo was prima, alles zag er perfect uit! Een heel beweeglijk kindje met een mooie hartslag (160) en een dunne nekplooi. Maar een van de bloedwaarden (PAPP A) was lager dan het normaal moet zijn en dat zorgde voor een kans van 1 op 780 ongeveer terwijl we bij Nand 1 op 2500 uitkwamen. Ze weten niet echt wat die verlaagde waarde eigenlijk wil zeggen maar er is zeker geen reden om ons zorgen te maken zei de specialiste. Maar zo werkt het bij mij natuurlijk niet he.. Sedert ik dit weet spookt het de hele tijd in mijn hoofd.. Hoe komt dit en wat wil dat zeggen? Volgende keer maar eens een duidelijke uitleg vragen aan mijn eigen gynaecoloog! Nog 4 weken geduld dus..

5 opmerkingen:

Kim zei

Lieve Elke,

Ik wil je ontzettend feliciteren met je tweede zwangerschap! Wat een wonder!!!! Geniet ervan met je fantastische gezin!

Liefs, Kim

Kim zei

En evengoed sterkte de volgende keer bij de gyn, toch spannend, ook al zegt de gyn dat je niet echt zorgen hoeft te maken.... (ik las het wat later dan mijn eerste bericht wat ik schreef)

Geniet ervan! Kim

Do zei

Hé, ik las je berichtje op mijn weblog en was al lang niet meer hier geweest en nu ben je ook "gewoon" weer opnieuw zwanger!!!! Whaaaaa, wat fijn zeg, zo snel! Gefeliciteerd!

Edje zei

Oh! Ik heb deze log gewoon gemist!
Hè wat naar dat er toch nog wat onzekerheid is. Hopelijk is alles ok over 2 weken! Toi toi toi.

Astrid zei

Hopelijk ben je inmiddels alweer gerustgesteld en valt het goed mee?? Liefs!