maandag 8 november 2010

Loopbaanonderbreking

Na lang nadenken en veel wikken en wegen heb ik beslist om nog een jaar loopbaanonderbreking op te nemen! Normaal zou ik begin januari terug aan het werk moeten maar dat heb ik nu dus met nog een jaar uitgesteld!
Bazin is er, geloof ik, niet zo mee opgezet maar ja.. Gelukkig is dat nu eenmaal een recht en mogen ze het niet weigeren!

Nand is nu een half jaar oud en de tijd is echt voorbijgevlogen. Elke dag verbazen we er ons over hoe groot hij al is, hoe veel hij al kan enzo.. Je ziet hem bijna groeien en veranderen en dat wil ik gewoon van dichtbij blijven meemaken!

Aangezien mijn werk redelijk ver ligt van waar wij wonen, zou hij echt wel lange dagen naar de creche moeten gaan moest ik terug gaan werken en dat zie ik gewoon niet zitten.. Dan kan ik hem gaan afhalen om hem nog snel in bad en dan in bed te steken.. Daar zou ik mij echt niet goed bij voelen..

En dus is de knoop doorgehakt, ik blijf lekker nog een jaar thuis en vind dat gewoon zalig!!

Guy heeft sedert vorige week een nieuwe job met aangename werkuren en best wel veel verlof! Da's ook heel leuk natuurlijk, hebben we veel tijd om te genieten van ons gezinnetje!
Zijn nieuwe job is redelijk in de buurt van mijn werk dus zijn we nu toch terug aan het nadenken om eventueel te verhuizen.. Vind het echt een heel moeilijke beslissing! Er zijn voor- en nadelen aan zowel verhuizen als blijven en dat maakt het er niet gemakkelijker op.. We zien wel!!

Guy zijn broer woont nu ook bij ons in. Hij studeert nog en is af en toe eens een voor- of namiddag thuis dus dan heb ik ook nog wat gezelschap. En mijn schoonzus zit ook nog thuis met zwangerschapsverlof en af en toe trekken we er samen een dagje op uit met de kindjes, altijd leuk!

Heb ondertussen ook mijn regels doorgekregen. Deze week begin ik met de ovulatietesten en als hij positief is moet ik bellen naar het uz en zullen zij onze cryo's ontdooien.. We hebben beslist om niemand in onze omgeving erover te vertellen dat we nu al terug starten.

Met Nand gaat alles prima behalve dat hij de laatste weken heel veel wakker wordt 's nachts. Deze nacht was echt een ramp! Tegen 4u was hij al een keer of 15 (!!) wakker geweest :(
Hopelijk slaapt hij snel beter!

3 opmerkingen:

Marielle zei

Kijk, dat doe je goed. en nog lekker thuis en weer gaan voor TP. Spannend!!
Geniet van je kleine mannetje en alvast succes met de komende spannende tijd.

't Kleine Kikkertje zei

Heerlijk, nog even een jaartje langer thuiszitten! Kan me je besluit enorm voorstellen!

En straks dus weer een TP. Spannend!

Edje zei

Super dat je nog een jaar thuisblijft! Doe ik ook en ik geniet er met volle teugen van. En ik verveel me geen seconde, want dat vragen veel mensen namelijk.

Wat een schattig manneke, die zoon van je!