donderdag 21 oktober 2010


Ondertussen is het al een hele tijd geleden dat ik hier nog iets geschreven heb. Wat gaat de tijd snel! Eind van deze maand is Nand gewoon al een half jaar oud! Een half jaar!! Niet te geloven..


Alles gaat super hier, ik geniet ongelofelijk van mijn kleine mannetje en ben zo blij dat ik nog lekker thuis zit bij hem!


Ben nu net gestopt met de borstvoeding. Met pijn in het hart want ik genoot er erg van, van onze intieme borstvoedingsmomenten. Ik had graag nog wat langer doorgedaan maar we willen binnenkort ook graag terug starten met onze pogingen voor zo'n 2de wondertje en dat gaat helaas niet samen met borstvoeding geven.. Ik hoop dat mijn cyclus er nu snel doorkomt, dat zou dan toch een beetje een troost zijn:)


Hij 'eet' nu ook groente- en fruitpap alhoewel eten veel gezegd is. Fruitpap gaat vlot, dan gaat het soms niet snel genoeg maar groentepap is heel wat minder. Voor de eerste hap gaat zijn mond nog wel open (waarschijnlijk denkt hij dan nog dat het fruitpap is:) maar dan trekt hij een heel vies gezicht en probeert zo veel mogelijk terug naar buiten te duwen met zijn tong.. En daarna gaat zijn mond niet meer open!


Ach ja, dat komt allemaal wel! En zoals iemand er mij onlangs op wees, als hij daarin op mij lijkt dan kan het nog wel eens heel lang duren voor hij graag groenten eet!

4 opmerkingen:

Marielle zei

Wat een heerlijk manneke om te zien! Schatje! Zo'n heerlijke lach.
Zozo, dus jullie gaan al door voor ronde 2. Gaat dus weer een spannende tijd worden. Maar met dit verschil dat jullie al een heerlijk mannetje hebben. Ideaal voor de afleiding.
Veel succes alvast!!

Vita zei

Goed je hier (ook) te zien! Wat een schatje is jullie zoontje. En fijn hè, om lekker bij hem te kunnen zijn.

Joeltje zei

Een half jaar?! Ik heb echt 2x met m'n ogen moeten knipperen.. dat dat zo snel is gegaan?!
En wat fijn dat het zo goed gaat. Hij ziet er geweldig uit, lief mooi manneke.

tinne zei

Hallo,
Wat een leuk nieuws, op naar een 2de hummeltje.
Wat gaat de tijd toch snel al een half jaar jullie ventje. Hij heeft groot gelijk dat hij de fruitpap lekkerder vind, lekker zoet. Die groentepap dat komt ook nog wel.
Groetjes,
tinne