donderdag 15 juli 2010

Onze kleine pruts is ondertussen al 2 maand en een half! Wat gaat het allemaal snel!
Er begint al wat interactie te komen en da's echt geweldig!! Hij kan echt zo liggen kijken naar ons en als we wat geluidjes ofzo maken begint hij te lachen:) Schitterend om te zien en vaak met zo'n schattig geluidje erbij!
Hij vindt het nu ook leuk om op z'n speeltapijt te liggen en dan overal naar te kijken en met z'n handjes tegen te slaan!

Vorige vrijdag zijn we met hem naar de kinderarts geweest. Hij dronk minder dan anders en werd soms heel kwaad als ik hem wou aanleggen. Bleek dat hij wat last had van zijn maagje.. Moet een week 3x per dag motillium nemen.

Doordat hij enkele dagen wat minder gedronken heeft is mijn productie precies wel wat verminderd. Hopelijk komt het snel terug meer op gang..

Ben dinsdag naar uz geweest om te bespreken ivm mijn galblaas. De operatie staat gepland op 17 augustus. Ik zou dan 24u geen borstvoeding mogen geven. Vreemd want ik had al van anderen en van een lactatiedeskundige gehoord dat narcose geen kwaad kan en je direct daarna terug kan aanleggen.

Vanaf volgende week heeft Guy 3 weken verlof!! We gaan niet op vakantie maar willen wel af en toe een uitstapje naar zee ofzo maken! Heb er al zin in:)

2 opmerkingen:

Marielle zei

He meid, wat heerlijk klinkt dat. Tegen die krampjes kan je misschien ook zelf venkelthee drinken (als je dat nog niet deed tenminste). Dat krijgt hij dan via jouw binnen en helpt ook.
Kolf je al? Anders kan je alvast een voorraadje aanleggen voor je operatie zodat je dat gewoon kan geven. Of het dan kwaad kan of niet hoef je je dan ook geen zorgen te maken. Wel zo fijn, toch?
Geniet van jullie manneke en veel plezier de komende weken!! Heerlijk als gezin.

Astrid zei

Ik had vorig weekend buikgriep en na mij kreeg Julian het ook. BV liep daardoor ook heel erg terug, ik heb daarvoor galactogil gehaald bij de apotheek. (advies van mijn lactatiedeskundige). Is volledig natuurlijk en helpt de voeding weer op gang. En verder drink ik inderdaad ook venkelthee, zoals Marielle ook al suggereert.

Spannend, de operatie. Hopelijk voel je je snel weer beter!