maandag 14 juni 2010

Controle + enkele foto'sGisteren moest ik op controle bij de gynaecoloog. Alles zag er goed uit en het litteken was mooi genezen! Ze hebben dan ook nog even een uitstrijkje gedaan waar ik verder hopelijk niets meer van hoor!!

Gynaecoloog heeft ook nog eens bevestigd dat galstenen inderdaad frequent voorkomen na een zwangerschap.

Heb hem ook eens gevraagd hoe lang we moeten wachten voor ik terug zwanger zou mogen worden.. Had mij ingesteld op 1 jaar maar volgens hem mag het al na 6 maanden! Maak maar al een afspraak op de andere afdeling voor een gesprek in september zei hij:) Hebben we trouwens nog niet gedaan hoor maar ik wou het wel graag weten!

Daarna ben ik nog een geboortekaartje en wat doopsuiker gaan afgeven voor prof De Sutter en de verpleegkundigen van de afdeling waar we zo lang in behandeling geweest zijn!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Elke, wat een schat van en kereltje!

Lees ik daar al plannen voor een brusje? :)

Geniet alleszins!

Momke

Edje zei

wat een dropje! En wat is hij al groot geworden!

Wow, terug zwanger worden al besproken. Jij laat er ook geen gras over groeien! Maar je hebt gelijk hoor. Van zo'n snoepie wil je er wel 6 niewaar?

Ester zei

Wat een prachtige foto's van Nand! En ik begrijp je gevoelens om het willen weten wat en wanneer er mogelijkheden zijn maar al te goed.

Knuf!
Ester

Joeltje zei

O wat een lekker kindje!

Tinne zei

Hallo Elke,

Wat een prachtige foto's!!!

En ook een 2de zwangerschap word al besproken, geweldig...

Groetjes,
Tinne