zondag 16 augustus 2009

Terug tante geworden

Van 't weekend zijn we terug nonkel en tante geworden! Guy zijn broer is voor de 2de keer papa geworden en het is terug een zoontje geworden!!

Zijn natuurlijk al op babybezoek geweest en het viel op zich wel mee.. Had gedacht dat ik het er best wel moeilijk mee zou hebben omdat schoonzus en ik samen zwanger waren en zij nu bevallen is terwijl ik terug een miskraam had..

Misschien omdat er zoveel volk was en het allemaal een beetje over je heen gaat dan, ik weet het niet maar ik kon er redelijk goed tegen!

Was stiekem wel een beetje blij dat het terug een jongen is want nu kunnen Guy en ik nog voor het eerste meisje in de familie zorgen!! Niet dat ik per se een dochter wil hoor (zoon is natuurlijk ook prima) maar zo werd het ons tenslotte wel voorspeld he:)

Daarna nog even naar de patersholfeesten geweest in Gent maar stelde niet zoveel voor. Ofwel waren we gewoon te vroeg..

Gisteren kwam mijn familie eten, voor mijn verjaardag nog en voor die van mijn vader. Guy wou 's morgens nog even snel het gras afrijden en werd gestoken door een wesp. Wat normaal niet zo heel erg is maar hij is allergisch dus kon hij naar de spoed afzakken!!

Terwijl hij met de vriendin van zijn broer naar het ziekenhuis ging, bleef broer zelf bij mij om alles in orde te brengen want mijn familie zou bijna komen en er was nog wel wat werk..

Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goedgekomen en kwam Guy thuis vlak voor de rest toekwam! Is nog een heel gezellige dag geworden en we hebben er van genoten!

Vandaag ben ik ook nog thuis (feestdag zaterdag) en da's super want normaal moet ik tot 's avonds werken de maandag!

Morgenvroeg terug naar uz voor een nieuwe echo!! Punctie mag gaan komen van mij!!

PS: Lien, dikke proficiat met je zwangerschap!! Wie was je prof in het uz?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dank je wel, Elke !
Je ziet, ik had ook nooit gedacht ooit zwanger te mogen worden ( kinderwens sedert 2004 ), maar hou goeie hoop, want je ziet dat het toch mogelijk is met ICSI! ( mijne is trouwens een eskimootje haha )

En natuurlijk ook gefeliciteerd voor jou, tante ! ;D
Ow,en ben ontzettend benieuwd hoe de echo is geweest vandaag! Ik duim voor een punctie binnenkort !!

Mijn prof. was trouwens dr. De Sutter - ik geloof dat ik al eerder op je blog ergens gelezen had dat je ook bij haar in behandeling bent? Klopt dat?

Die 'muts' die zo sukkelde bij de echo, was dat een vrouw?

Groetjes, LieN

Ester zei

Tja... inderdaad lastig, maar toch gefeliciteerd met je kleine neefje. (of noemen jullie dat in Belgiƫ anders??)

Ben blij dat je er niet heel erg van slag door bent.

En gelukkig gaat het met Guy ook weer beter. Wat een schrik zeg, za zo'n steek.

Succes morgen!
liefs,
Ester

Elke zei

@Lien

Klopt, prof De Sutter is ook onze arts!! Hadden eerst prof Gerris maar daar voelden we ons niet zo goed bij dus hebben we gevraagd om te veranderen!
Zijn heel tevreden bij prof De Sutter!
Die 'muts' was inderdaad een vrouw, had ze nog nooit eerder gezien maar de laatste tijd zijn het altijd nieuwe gezichten, alle vertrouwde dokters die echo's deden zijn precies weg..

Elke zei

@Ester

Noemt bij ons inderdaad ook neefje! Zijn ondertussen nog eens op bezoek geweest en daarna zelfs hun huis gaan versieren dus ik ben best wel 'stoer' hoor voor 't moment!

Liefs
Elke