woensdag 12 augustus 2009

Ons bezoekje aan het uz is niet helemaal gelopen zoals ik het mij voorgesteld had..

Het was weer iemand nieuw die de echo deed en ze had in eerste instantie wat moeite om mijn eierstokken te vinden.. Dan vond ze die aan de linkerkant maar er was nog niet veel te zien volgens haar! Enkele kleintjes maar vrij rustig nog..

Dan moest ze zoeken naar de andere! Ze dacht dan even dat ze hem had maar kwam even later tot de conclusie dat het terug dezelfde was! Vind ik toch allemaal maar vreemd hoor, als dat je beroep is..

Toen ze hem uiteindelijk toch vond was het daar hetzelfde verhaal, enkele kleintje maar nog niet echt veel te zien..

Heb de laatste dagen ook af en toe wat bloedverlies gehad en vroeg haar van wat dat zou kunnen komen. Ze zou even overleggen met iemand die meer ervaring heeft dan haar..

Daarna riep ze ons terug bij haar en zei ze dat we gewoon nog even verder moeten met dezelfde hoeveelheid gonal-f en dat ik maandag terug moet komen voor een nieuwe echo. Bloedverlies zou niets ergs zijn, zou ev van baarmoederslijmvlies kunnen komen dat te dik is??

Blijkbaar zijn de 2 profs allebei op hetzelfde moment in verlof (tot eind augustus nog) en kunnen de assistenten nu alleen 'onder elkaar' overleggen! Normaal zouden ze de dosis gonal-f verhogen maar omdat ik bij onze vorige poging zo veel eicellen had willen ze het risico (van overstimulatie) niet nemen..

Ben nu thuis en heb nog altijd (en zelfs wat meer) bloedverlies.. Vind dit echt heel raar! Heb dat nog nooit gehad tijdens een poging..
Heeft iemand anders hier misschien ervaring mee??

Ook stom dat alle profs in verlof zijn, anders kon ik het toch nog even navragen...

3 opmerkingen:

Marijke zei

Hoi hoi, weer met een nieuwe poging bezig lees ik... Wat een gedoe zeg, je wilt duidelijkheid niet nog meer onzekerheid. Pff.
Hopelijk laat de volgende echo meer zien. Ik heb ook geen antwoorden.
Succes en sterkte.
Gr. Marijke

Ester zei

Wil jij alsjeblieft aan de bel trekken bij een ziekenhuis als je de boel zelf niet meer vertrouwd?

Ik vind dit heel griezelig klinken allemaal.

Wat zegt je vader ervan?
En de gyn van de operatie? Kan je die niet om raad vragen? Of is dat raar? Misschien wel hoor.

Pas goed op jezelf!
liefs,
Ester

Elke zei

@Ester

Ik weet niet wat ik nog meer kan doen.. Heb het gevraagd aan die dokter die de echo deed en zij heeft overlegd met de enige persoon die daar nu aanwezig is die meer ervaring heeft dan haar..

Bloeden is nu gelukkig wel zo goed als gestopt!

Vind het ook heel vreemd allemaal want als er nu al meer bloed is na een gewone echo wat gaat dat dan bij de punctie zijn?!

Maar de profs komen maar terug 24 augustus dus dan zal het waarschijnlijk al allemaal achter de rug zijn..

Kan het wel eens aan mijn vader vragen maar die weet daar eigenlijk niet zo veel van af.. Dus denk niet dat dat veel zin heeft!

Ga denk ik wel nog eens bellen naar uz vandaag en aan een van de verpleegsters vragen!