dinsdag 27 januari 2009

Sporten

Een tijdje geleden was ik begonnen met start to bike (op een hometrainer voor de tv weliswaar maar dat zijn details:) maar toen bleek ik zwanger en dat vond ik een fantastisch excuus om er meteen mee te stoppen..

Nu ik niet meer zwanger ben heb ik beslist om terug te beginnen sporten! Maar ik wil wel wat variatie en dus heb ik bedacht dat ik de ene week ga fietsen en de andere week ga lopen.

Van een vriendin heb ik al een cd'tje gehad met daarop de aanmoedigingen van Evy Gruyaert voor start to run.. Weet niet of dat iets is maar dan moet ik tenminste de eierwekker niet meenemen om te timen wanneer ik moet lopen en wanneer ik moet wandelen..

Vol goeie moed had ik mij voorgenomen dat ik vandaag voor de 1ste maal zou gaan lopen! En Guy zou meegaan want dat ik 's avonds in het donker alleen zou gaan lopen dat zag hij niet zitten..

Maar wat blijkt nu vanavond? Guy vindt het te koud om te gaan lopen en is in plaats daarvan in een warm (heet) bad gaan zitten!!

En tja, da's dan overmacht natuurlijk he! En dus zit ik lekker warm in de zetel met de laptop op mijn schoot!!:)

Je moet flexibel zijn in 't leven!

4 opmerkingen:

Pobb zei

haha beterrrrr... t vriest buiten joh... rennen wordt struikelen wordt vallen.... neh... sporten is zo goed nog niet voor je gezondheid hoor....

;-)

pff laat maar weten of die cd helpt. moet eigenlijk ook wil hier....

Kim zei

Hahah, leuk! Fijn om te lezen dat het alweer iets beter met je gaat!

Liefs, Kim

Enigkind zei

tja, Elke, eigenlijk geef ik je wel gelijk. En gevaarlijk kan het soms ook zijn. Ik ben gisteren languit gegaan op een ijzig stuk met als resultaat een fraaie bult op mijn gezicht en kapotte knieen. Maar eigenwijs als ik ben, toch stug door lopen. Wie weet leer ik het nog af.

liefs Dorien

Ester zei

hahaha! Tja... die mannen zijn zo gek nog niet. Dankzij hem zit je tenslotte lekker binnen!

liefs,
Ester