vrijdag 23 januari 2009

Deze morgen de echo gehad en er was niets meer te zien!! Da's al goed nieuws dus, geen curettage!! Oef, ben toch wel opgelucht:)

Ze hebben ook nog bloed getrokken omdat die waarde ook terug negatief moet worden. Deze namiddag bellen ze met het resultaat..

Verder bevestigde ze nog eens onze afspraak ivm de operatie, de 3de februari. Dan moeten we bij de prof zijn die de operatie zal doen. Die gaat dan zelf een echo doen om te kijken hoe groot die vleesboom juist is en waar die precies zit.

Volgens haar zou het kunnen dat hij de operatie nog niet direct wil doen omdat ik net zwanger geweest ben... Dus misschien wordt het nog een maand of zelfs 2 uitgesteld..

En volgens haar zou het ook kunnen dat ik daarna 6 maand niet zwanger mag worden, omdat het eerst allemaal terug moet genezen... Da's wel minder natuurlijk.. Vorige keer sprak ze nog over 2 maand..

Maar hoe het echt allemaal juist zit zullen we horen de 3de februari! Hoop dat het allemaal een beetje meevalt en dat we uiteindelijk toch niet te lang moeten wachten..

Wat ik wel vreemd vind is dat, tot nu toe, iedereen altijd zei dat het een kleine vleesboom is en dat het op een 'goeie' plek zit (vandaar dat ze die ook laten zitten hadden) en als je onze nieuwe prof nu hoort is het precies alsof het iets 'gigantisch groots' is dat er zit... Snap er niets van, als het zo groot is hadden ze die toch al lang moeten wegnemen?!

Ze gaan die extra bloedonderzoeken (genetisch- en stollingsonderzoek enzo) ook niet meer doen want volgens haar is het (zo goed als) zeker dat die vleesboom het probleem is..!!

Wordt vervolgd...:)

PS: bedankt iedereen voor de lieve berichtjes!

10 opmerkingen:

Mom to be zei

Hey, Wat heftig wat je meegemaakt hebt. Ik vind het verschrikkelijk voor je. Die vleesboom maakt het echt lastig voor je, wat leef ik met je mee!
Goed om te lezen dat je niet bij de pakken bent blijven zitten en weer naar de toekomst kijkt, ik duim ontzettend hard voor je dat de operatie goed verloopt en je snel weer verder mag doen!

Groetjes
Mom 2 be

Marijke zei

Hoi, Beetje dubbel zeg. Fijn dat er geen curretage nodig is, je lichaam heeft het zelf geregeld. Maar die vleesboom maakt het er allemaal niet echt makkelijker op zeg..pff. Het is echt te hopen dat je snel weer verder kan met het vervullen van de kinderwens.
Sterkter
Gr Marijke

Ester zei

Mooi! Geen curretage!!

Maar konden we de tijd maar doordraaien......

Hou vol hoor lieve Elke!
liefs,
Ester

Pobb zei

hey Elke,

gelukkig maar... nu 3 feb. laten we hopen dat alles nu voorspoedig gaat in tijd en reslutaat!

Jeee wie weet was t inderdaad die vleesboom wat je vruchtbaarheid zo negatief beinvloedde... ik hoop t, en dat er dus nu zicht is op kleine elke-guy-tjes... lot's
;-)

Irèneke's wereld zei

Hoi Elke,

Goed nieuws voor nu en goed nieuws voor de lange termijn.
Eerst binnenkort die stomme vleesboom eruit en dan hopelijk zo aan het einde van de zomer weer verder het traject in. Met een perfect gerestaureerd huis voor jullie kind-in-wording.
En tijdens de lente en zomermaanden lekker nippen aan wijntjes! ;)

Succes!
Irène

Enigkind zei

Hai Elke,

Gelukkig niet alsnog een curretage, maar wel een flinke domper dat het misschien allemaal nog langer gaat duren dan je gehoopt had.
Eerst maar eens die boosdoener eruit en dan op naar een positiever verloop van jullie kinderwens.

liefs Dorien

Bokje zei

Liefste Elke,

Ik ben blij voor je dat je uiteindelijk toch geen curretage hoeft. Wel jammer dat het weer eens langer moet duren. Het wachten op een baby blijft maar duren. Dikke knuffel meid!
Maar anderzijds is het beter te wachten en dan echt een "ideaal" huisje (zoals iemand hiervoor al zei) te hebben. En dan 9 maanden een wondertje in je te dragen. Daar duim ik voor!

Veel liefs,

Bokje

Anoniem zei

Gelukkig geen curretage.
Maar ja, dan de andere kant...hoop toch echt niet dat je zó lang moet wachten zeg. Frustrerend dat het verhaal steeds weer anders word. Hopelijk valt het allemaal toch 'mee' uiteindelijk en mag je 'snel' weer proberen zwanger te worden. Hou je taai.

Liefs An

*Judith* zei

Een hele dikke knuff voor jou!

Kata zei

Wat zul je je soms boos en onmachtig voelen, zo overgeleverd aan artsen die eerst het ene beweerden en nu zeggen dat het allemaal toch anders is. En wat naar en onzeker dat je niet weet of je moet wachten tot aan de ingreep en of je daarna weer moet wachten tot verdere behandelingen.

Ik zelf had een hysteroscopie waarbij ze slechts een restje placenta verwijderden, dus niet vergelijkbaar, het wondje dat achterbleef was veel kleiner. Maar die ingreep was twee maanden na de geboorte van Otto. En nadat ik daarna een keer een goede cyclus had gehad, mocht ik weer door.

Je bent een dappere dame, gelukkig maar, oooh wat moet je veel doorstaan voor je droom uit mag komen.
Liefs, Kata