vrijdag 5 december 2008

BE's!!

Daarnet hebben ze bij mij 2 BE's aka bekende embryo's teruggeplaatst!! Bekend in het labo van het uz in Gent dan toch..

Het zit namelijk zo: in december vorig jaar hadden ze 4 embryo's in één keer ontdooid en die waren alle 4 braaf gaan verderdelen. Omdat ze er max 2 terugplaatsen hebben ze die andere 2 terug ingevroren..

En dit zijn ze dus! Onze 2 dappere embryo's die al 2x ingevroren werden en al 2x een ontdooiing overleefd hebben en toch nog altijd dapper blijven verderdelen!!

Waren alleszins het gespreksonderwerp in het labo vandaag!! Blijkbaar staat iedereen er toch wel wat versteld van hoe sterk ze zijn!!

Zou mooi zijn moesten dit ze dan ook gewoon worden! Ze hebben al zo'n lange strijd moeten leveren en alle hindernissen altijd gehaald... En het zijn ook onze 2 laatste cryo's dus het zou echt super zijn moesten die nu gewoon blijven zitten, dan moeten we al dat 'gedoe' niet allemaal terug doorstaan!! We zouden zo gelukkig zijn...!!!

De terugplaatsing op zich was wel niet zo aangenaam deze keer! We moesten heel lang wachten waardoor ik op den dure zo'n volle blaas had dat het echt pijn begon te doen en ik het niet meer kon houden. Na overleg met een verpleegster mocht ik dan 'een beetje plassen' en dan terug wat drinken want ik was bijna aan de beurt..

De dokter die de terugplaatsing deed moest wat liggen draaien en doen voor ze alles op de juiste plaats kreeg en het deed zelfs even een beetje pijn...

Maar gelukkig is dat nu allemaal achter de rug en kunnen we vanaf nu alleen nog maar vertrouwen hebben in onze 2 vechtertjes!!

To be continued...:)

8 opmerkingen:

Marijkeabc zei

Ze zitten veilig en warm bij je en hopelijk voor de komende 9 maand.
Succes.
Gr. Marijke

Zeefje zei

Jeetje, da's wel heel bijzonder zeg. Deze rakkers moeten gewoon blijven plakken hoor, dat is pas het gesprek van de dag :)

Enigkind zei

Dat klinkt als een paar heel strijdlustige typetjes...dat moet goedkomen toch!
Ik ga enorm voor je duimen de komende weken. Veel succes!

Groetjes Dorien

Ester zei

Zo dat klinkt bijzonder! Ik heb het ooit wel eens ergens gehoord, maar zelfs 2 stuks!
Deze hebben een duidelijk eigen wil: overleven!

Ik ga heel hard voor je duimen lieve Elke! Het moet nu toch gewoon een keer lukken. Ik wil het zo graag!

liefs,
Ester

Ofilant zei

Ik duim! Die 2 rakkertjes hebben al bewezen dat ze dapper en heel sterk zijn. Deze keer moet het gewoon lukken!

Bokje zei

Oh super gewoon. Amai ongelooflijk zo twee vechtertjes. Hopelijk blijven ze verder vechten en moet je idd het hele gedoe niet terug ondergaan. Want ja, fun is iets anders hé.
Ik duim super hard voor je!!!!

En wat het brillen betreft, ik heb ook moeten brillen om ver te zien (was al van mijn twaalfde), maar nu laser behandeling ondergaan, dus ik ben weer brilloos :-)

Liefs,

Bokje

Kim zei

SPANNEND!!!!!!Super dat ze 2 x invriezen en ontdooien hebben overleefd, als dat niet goed moet gaan..... Ik duim enorm voor je en zal aan je denken!!!!

Heel veel liefs, Kim

Pobb zei

he????!!!! 2x in en uit de vriezer???! wauzers!

Ik reed net langs het VU ziekenhuis a'dam en dacht terug aan t moment van ophalen van 'mia & vince'.. en hoe gelukkig moment dat toch was..ondanks de onzekere uitkomst... toch de vlinders in je buik.. letterlijk ...van hoop...

dikke virtuele knuffel weer es van mij en alle alle geluk vd wereld voor jullie!
x