donderdag 18 september 2008

Alles gaat rustig zijn gewone gangetje... Overdag gaan werken en 's avonds gezellig thuis!

Tegen het weekend ongeveer verwacht ik mijn regels en dan kan ik terug beginnen aftellen tot ik met de ovulatietest mag beginnen!

Nog 6 embryo's hebben we in de diepvries zitten, en dan komt er terug een nieuwe 'echte' poging! De derde dan voor ons.. Heb er al vaak aan gedacht dat veel koppels 'maar' 3 pogingen terugbetaald krijgen... Wat een luxe bijna voor ons dat wij er 6 terugbetaald krijgen!!

Voor we terug een punctie enzo zouden hebben willen we wel eens op gesprek bij prof Gerris! We gaan aandringen om die bijkomende onderzoeken (die ze anders pas NA de 3de volledige poging doen) nu al te doen bij ons! Hopelijk gaat hij hiermee akkoord..

Een vriendin van mij vertelde mij onlangs (totaal onverwachts) dat zij en haar vriend tegen april ofzo ook aan kindjes willen beginnen... Ik zie het al zo voor mij dat zij mij ook nog voor zal zijn! Natuurlijk ben ik ook wel blij hoor voor haar maar is toch ook wel wat lastig.. Ik hoop dat ik tegen dan toch zelf ook zwanger ben...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Inderdaad een luxe hé zoveel pogingen, dat heb je maar weer.
Hoop alleen dat je ze niet allemaal hoeft te doen en dat je je vriendin voor bent!

Liefs An

onze grote wens zei

Hoi,

inderdaad een luxe zeg. Als onze 3e niet mocht lukken, stappen wij over naar univé, dan krijgen we er 5. Dat is het hoogste wat in NL kan, voorzover ik weet.

Een vriendin van ons heeft ergens voor de zomer gezegd dat ze er na de zomer weer over ging praten met haar vriend om te gaan beginnen. Hij was er toen nog niet klaar voor. Ik durf niet eens meer te vragen of ze het gesprek samen al gehad hebben...

Liefs

doremi zei

Ja, dat is altijd weer even slikken. Ik heb afgelopen weekend ook weer lopen huilen, mijn beste vriendin én mijn schoonzusje hebben me vorige week medegedeeld dat ze zwanger zijn. Hopelijk kunnen jullie samen zwanger zijn, dat zou wel weer leuk zijn! En nog leuker zou het zijn als jouw kindje er al is als zij zwanger wordt!
Daar duim ik voor!
Liefs