vrijdag 11 april 2008

Pffffffffff

Weer een poging die niet gelukt is... heb gisteren mijn regels gekregen!

Waarom blijft hetzelfde scenario zich toch steeds herhalen?!?! Wat gebeurt er toch met onze 'o zo mooie' embryo's na de terugplaatsing?

Ik begrijp het echt niet meer en ik word er zo moe van...

We hebben altijd zo'n mooie embryo's en toch word ik nooit zwanger. Waar ligt het probleem dan eigenlijk? Ligt het aan mij of aan onze embryo's?

De vraag die nu constant door mijn hoofd speelt is 'hadden ze deze 2 embryo's bij iemand anders teruggeplaatst, was die dan nu zwanger geweest of ook niet?'

We hebben besloten om eens een 2de mening te vragen in een ander ziekenhuis. Op 19 mei hebben we een afspraak in Jette. Ik wil wel eens een andere mening horen. Ik kan echt niet blijven geloven dat we gewoon pech hebben.. Dat kan toch niet zoveel keer op een rij?

En ondertussen doen we gewoon verder, we hebben tenslotte nog 16 cryo's zitten..

4 opmerkingen:

Vita zei

Wat klote! Goed dat jullie voor een second opinion gaan, want je kunt maar zoveel keer 'pech' hebben voordat je je gaat afvragen of er niets iets meer aan de hand is.

Dikke zoen uit Amsterdam!

Ester zei

pffff, nee....

Ik kan me voorstellen dat je het (even) niet meer hebben kan.
Ik hoop dat de second opinion wat meer duidelijkheid geeft.

Sterkte!
Ester

Kata zei

Nee!!!!!! Tis niet eerlijk. Zo zwaar, al dat wachten en dan die teleurstelling.

Second opinion is goed, geeft nieuwe inzichten en het gevoel dat je er alles aan doet.

Hoed moed, jullie tijd komt echt wel. ECHT!!!

Anoniem zei

Ik begin op einde van deze maand ook aan een nieuwe poging! Gelukki g is deze keer alles anders want ik heb al een pracht van een spruit rond lopen van 15 maaden! Onze kinderwens is weer volop aan het woekeren en we zijn er weer helemaal klaar voor: prikjes, bloedafnames, echo's, wachten op telefoons, wachten op... . We zijn volgende zaterdag 5 jaar getrouwd en onmiddelijk gestopt met de pil. Na 2.5 jaar vruchteloos proberen hebben we een afspraak gemaakt in Jette. Je moet vaak lange wachttijden trotseren maar de aanpak is ongeloofelijk professioneel!!! Alles is tot in de puntjes geregeld! Ga zeker eens voor die second opinion en veel sterkte!