vrijdag 25 april 2008

Gisteren terug een lachend gezichtje op de ovulatietest dus volgende week dinsdag (hopelijk) de terugplaatsing!!

Probeer er voor de rest niet te veel mee bezig te zijn, ik durf zelfs al bijna niet meer te hopen dat het deze keer 'raak' kan zijn..

Ben toch blij dat we binnenkort ook een afspraak in Jette hebben! Geeft mij ergens toch een beetje nieuwe moed!

Voor de rest zijn we vooral bezig met stressen om alles klaar te krijgen voor de trouw!

Gisteren voor het eerst naar een winkel met trouwkleren geweest. Was een ervaring op zich moet ik zeggen!

De verkoopster kreeg bijna een beroerte toen ze doorhad dat we eind juni 2008 trouwen en niet 2009! En blijkbaar had ik ook een afspraak moeten maken en niet zomaar 'even' langskomen.

Uiteindelijk mochten we dan toch mee in de (alleen door het personeel te openen) lift naar boven waar de trouwkleren in veilig afgesloten kasten zaten!

Van alles wat ik gezien heb waren er maar 2 die ik mooi vond. Ik wil ook geen 'typisch' wit kleed maar iets met wat kleur waar ik mij goed in voel.

Heb uiteindelijk iets gepast (nadat ik de verkoopster uit de kleedkamer kreeg! voelde mij bijna een pop die aangekleed moest worden:) en ik vond het echt wel mooi!

Maar wat een prijzen allemaal!!

Morgen ga ik nog eens kijken met Guy... JA hij mag mijn kleed al zien (2de beroerte van de verkoopster) en nog eens naar een andere winkel!

Als ik niet snel zwanger word, dreigt deze blog een 'voorbereiding van de trouw'-dagboek te worden ipv een zwangerschapsdagboek :)

1 opmerking:

Kata zei

En ook een weddingblog is leuk om te lezen!