dinsdag 15 april 2008

Gisteren nog telefoon gehad met de bevestiging van mijn 'niet zwanger zijn' en met de mededeling dat ik vanaf volgende week terug mag starten met de dagelijkse ovulatietest!

Ondertussen zijn we ook druk bezig met voorbereidingen voor onze trouw.

Fotografe is vastgelegd, da's al een zorg minder. We hadden vorige week ook een afspraak met Johan, 'onze' priester om kennis te maken en de viering voor te bereiden. Viel goed mee, is een aangename man die helemaal niet 'priester-achtig' overkomt.

We zullen wel veel zelf moeten zeggen en daar hadden we niet echt op gerekend.. Ons plan was om de priester alles te laten zeggen en af en toe een vriend of familielid iets te laten voorlezen, zodat wij daar gewoon stilletjes konden staan 'mooi te wezen' maar dat zit er dus niet in!

Wij moeten zelf de viering beginnen door iedereen te verwelkomen. Dan moeten we nog elk apart een liefdesverklaring schrijven en voorlezen en iets schrijven voor bij het uitwisselen van de ringen. Daarna zal er een verhaal voorgelezen worden dat wij moeten 'uitbeelden' en op het einde moeten we de viering afsluiten met een dankwoord..

Hopelijk heb ik mijn emoties toch wat onder controle die dag:)

Geen opmerkingen: