vrijdag 7 december 2007

Woensdag zijn we naar uz geweest waar ze een echo deden en bloed trokken. De dokter voorspelde al dat het nog te vroeg was en dat we waarschijnlijk binnen een paar dagen nog eens terug zouden moeten komen voor een echo, en dat werd bevestigd door de uitslag van het bloedprikken!

Morgenvroeg worden we terug verwacht...

De terugplaasting (als we zover komen natuurlijk) zal dan begin volgende week zijn!

Hij zei ook nog dat de 'slechte' resultaten van het ontdooien vorige keer (1 van de 8 cryo's kon uiteindelijk teruggeplaatst worden) niets zeggen over hoe het deze keer zal gaan. Voor hetzelfde geld ontdooien ze nu alle 4 (worden per 4 ontdooid) goed en moeten de 2 die dan niet teruggeplaatst worden opnieuw ingevroren worden (?? is dus blijkbaar niet hetzelfde als met eten dat in de diepvries zit en na ontdooing zeker niet terug ingevroren mag worden!!)

Hij vertelde ook nog dat de kans op zwangerschap even hoog is als er twee cryo's worden teruggeplaatst als bij één verse embryo! Vond ik toch ook fijn om weten!

Op hoop van zegen dus....

1 opmerking:

Vita/Nuver zei

Woeha! Wat geweldig! En wat heerlijk om te weten dat er zoveel kansen zijn, alhoewel ik me kan voorstellen dat je na je laatste ervaringen wat huiverig bent...

Ik wens jullie heel veel succes bij het krijgen van het ultieme kerstcadeau!