vrijdag 14 december 2007

Wat een verschil bij vorige keer!!

Deze morgen kregen we telefoon van het ziekenhuis met goed nieuws: we werden om 8u50 verwacht voor een terugplaatsing...

Toen wij aan de beurt waren kregen we te horen dat ze 4 embryo's ontdooid hadden en dat ze alle 4 gaan verderdelen waren!! Twee daarvan hadden op dat moment al 7 celletjes en die 2 werden teruggeplaatst! (2 andere worden terug ingevroren)

We konden terug meevolgen op het schermpje en toen de dokter aan het einde het luchtbelletje toonde waar onze embryo's in zaten, vroeg Guy of hij daar geen foto'tje kon van afdrukken..

Nu zijn we dus in het bezit van onze allereerste echo-foto (toch de eerste waarop er meer te zien is dan alleen maar mijn binnenkant:)

Woensdag 26 december mogen we testen of onze tweeling er nog zit... (Guy krijgt lichte paniekaanvallen bij de gedachte dat ze misschien allebei wel braaf zouden blijven zitten.. ik vind het voorlopig nog allemaal zalig!!)

2 opmerkingen:

Vita/Nuver zei

Wat heerlijk voor jullie! Nu veel tegen je twee piepkuikens praten en ze vertellen dat ze pas aan het eind van de zomer weer naar buiten mogen komen! Ik duim voor jullie mee!

Kata zei

Jeempie wat goed!!! Van het ene uiterste in het andere!!!Ongelooflijk goed setje embryo's blijkbaar. Dat moet toch een goed teken zijn?

Wat goed dat ze die twee andere terugvriezen, zou wel heel droevig zijn om ze weg te gooien.
De spannende dagen zijn weer begonnen. Duimduimduimduim.