woensdag 18 januari 2012

rsv

Dit jaar zijn de feestdagen aan ons voorbij gegaan. Eerst is Nand ziek geworden. Heeft bijna anderhalve week koorts gehad en daarna was Hanne aan de beurt. Blijkbaar hebben ze allebei rsv gehad! Hanne is goed ziek geweest.. We hebben al onze plannen voor de feestdagen moeten afbellen en uiteindelijk is ze zelfs een hele week opgenomen geweest in het ziekenhuis!

Is een heel zware week geweest. Ik ben de hele tijd bij haar gebleven. Heb Nand en Guy bijna niet gezien die week want Nand mocht niet op bezoek komen van de kinderarts. Op zo'n moment merken wij altijd heel erg dat we geen ouders of schoonouders hebben die even kunnen bijspringen..

Waren lange dagen en heel korte nachten in het ziekenhuis. Heb daar per nacht maar 3 à 4 uur geslapen, in verschillende stukjes dan nog. Maar goed, het is ook voorbijgegaan gelukkig!

Hanne is ondertussen al terug ziek. Heel veel hoesten en terug veel slijmpjes! Weer naar kinderarts geweest en volgens hem is ze nog heel erg gevoelig aan haar luchtwegen door die rsv. Ze moet nu een maand lang elke dag 2 keer puffen. Hopelijk is ze snel terug beter want het blijven hier heel korte nachten.

Morgen is Guy jarig. Ik had als verrassing een nachtje in een b&b met wellness geboekt. De kindjes gaan ook mee. Hopelijk kunnen we er een beetje van genieten en slapen de kindjes daar wel goed:)

2 opmerkingen:

Marielle zei

Ach jee toch. Wat heftig! Ik vond dat avontuurtje met een gipsen arm al heftig genoeg. Vreselijk zo'n klein mupke in het ziekenhuis.
Geniet van jullie weekendje weg en hopelijk knapt de kleine meid gauw op!

Edje zei

Ohhh wat sneu! Hopelijk is het nu voorgoed weg. Beterschap!